Hasat 10 Tem 2024 #42 Ulan üzüldüm be. Neydi ne çıktı olaylardan. Fena yerlerden güzel bağlamış. Son ana kadar güzel sakladı katili. Son olarak resim ekleyemedim ama eminim herkesin aklına o karikatür gelecek hepsi manyak bunların.
Ulan üzüldüm be. Neydi ne çıktı olaylardan. Fena yerlerden güzel bağlamış. Son ana kadar güzel sakladı katili. Son olarak resim ekleyemedim ama eminim herkesin aklına o karikatür gelecek hepsi manyak bunların.
Erifu Salı saat 22:41'de #45 Gizli İçerik: Hristiyanlık Batı'yı ve Dünyayı Nasıl Dönüştürdü? Bir arkadaş okuduğu kitaptan "Skafizm" isimli sıra dışı öldürme yönteminin geçtiği yeri paylaşmış. Bu işkence metodu mangada (19. bölümde) bayağı etkileyici bir şekilde anlatılmıştı. Gizli İçerik: 19. Bölüm
Gizli İçerik: Hristiyanlık Batı'yı ve Dünyayı Nasıl Dönüştürdü? Bir arkadaş okuduğu kitaptan "Skafizm" isimli sıra dışı öldürme yönteminin geçtiği yeri paylaşmış. Bu işkence metodu mangada (19. bölümde) bayağı etkileyici bir şekilde anlatılmıştı. Gizli İçerik: 19. Bölüm