Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Ben Demiştim

Geçmişte One Piece tartışırken söylediğiniz ve sonunda da haklı çıktığınız ama üzerinden zaman geçtiği için pek sesinizi duyuramadığınız mesajlarınızı burada paylaşabilirsiniz.

1. Konu One Piece ile sınırlıdır.
2. Mesajlarınızı doğrudan alıntılayıp paylaşırsanız daha destekli olacaktır.

Yaklaşık 5-6 senedir forumda inaktiftim ama bir ara uğrayıp hiçbir One Piece karakteri için hararetli hararetli tartışmaya değmeyeceğini yazmıştım. Beyazsakal başlığınaydı sanırım. Ne yazık ki ben de bir aralar bu bataklıktaydım. Bence zaman beni haklı çıkardı. 🤲

Neyse ki şimdi bilgeyim, Oda'nın bile yazarken bu kadar düşünmediği şeyler hakkında kendimi yormuyorum. 👏 One Piece benim için chill, çerezlik izlenip geçecek bir seri. Bu şekilde çok da keyifli bence, keşke en başından beri bu şekil gitseymişim çok daha fazla keyif alırdım diyorum. "İzlenecek" diyorum çünkü güncel temposu ve yüzüne bakılmayacak çizimleriyle okunacak bir tarafı kalmadı. (Oda kardesimin suçu değil tabii ki adam çok ağır sağlık sorunları yaşıyor.) One Piece'i çok seviyorum ve bence masterpiece olduğu zamanlar da vardı ama şu an geldiği noktada üzerine kendimi yorup vatan savunur gibi savunmama değecek bir yanı yok. Tabii ki seri hakkında çok güzel teoriler, analizler vs var onları ayrı tutuyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık