kadir †. 15 Şub 2018 #1 Arsenal Chelsea M.United Liverpool Manchester City Tottenham Hotspur ( Ankette Yok ) Bayern Münich Borussia Dortmund Real Madrid Barcelona AC Milan Juventus Inter Roma FC Paris Saint Germain Atletico Madrid Böyle de güzel spor konusu açarım Son düzenleme: 15 Şub 2018
Arsenal Chelsea M.United Liverpool Manchester City Tottenham Hotspur ( Ankette Yok ) Bayern Münich Borussia Dortmund Real Madrid Barcelona AC Milan Juventus Inter Roma FC Paris Saint Germain Atletico Madrid Böyle de güzel spor konusu açarım
Integrale 15 Şub 2018 #3 Birden fazla seçenek işaretleme hakkımız olsaymış keşke. Her ligden farklı bir takıma sempatim var, tek oy atmak istemiyorum :/ edit: 3 oy hakkı eklenmiş, o halde Barcelona, Liverpool, Dortmund Son düzenleme: 15 Şub 2018
Birden fazla seçenek işaretleme hakkımız olsaymış keşke. Her ligden farklı bir takıma sempatim var, tek oy atmak istemiyorum :/ edit: 3 oy hakkı eklenmiş, o halde Barcelona, Liverpool, Dortmund
Dark King 15 Şub 2018 #4 Sırasıyla Galatasaray, Borussia Dortmund, Tottenham Hotspur, Valencia, Lazio.
kadir †. 15 Şub 2018 #7 Tilqi_Gin dedi ki: Tottenham yok ankette. 16 takım arasından Tottenham'ı mı dışarı attın? Genişletmek için tıkla ... Yazdım zannettim oraya Tottenham'ı diğer seçeneği olarak değerlendiricez artık.
Tilqi_Gin dedi ki: Tottenham yok ankette. 16 takım arasından Tottenham'ı mı dışarı attın? Genişletmek için tıkla ... Yazdım zannettim oraya Tottenham'ı diğer seçeneği olarak değerlendiricez artık.
Alfamert 15 Şub 2018 #9 Arsenal ve Leicester City. kadir †. dedi ki: Yazdım zannettim oraya Tottenham'ı diğer seçeneği olarak değerlendiricez artık. Genişletmek için tıkla ... Diğer seçenekte yok ki?
Arsenal ve Leicester City. kadir †. dedi ki: Yazdım zannettim oraya Tottenham'ı diğer seçeneği olarak değerlendiricez artık. Genişletmek için tıkla ... Diğer seçenekte yok ki?
Eustass Captain Kidd 15 Şub 2018 #10 Man city ve psg olmamış oraya.Diğerlerinin hepsi bir dönem ekol olmuş takımlar ama bunlar mazisi pek olmayan kulupler.Bunların yerine almanyadaki takımım Mönşengıladbah eklenebilir
Man city ve psg olmamış oraya.Diğerlerinin hepsi bir dönem ekol olmuş takımlar ama bunlar mazisi pek olmayan kulupler.Bunların yerine almanyadaki takımım Mönşengıladbah eklenebilir