Bak Kakyoin reisi nasıl unutmuşum ya. Kakyoin hariç pembe saç anime kızlarında olmalı olarak düzeltiyorum.Bunların hepsini topla Kakyoin etmez
Bak Kakyoin reisi nasıl unutmuşum ya. Kakyoin hariç pembe saç anime kızlarında olmalı olarak düzeltiyorum.Bunların hepsini topla Kakyoin etmez
natsu bile daha iyi lolBunların hepsini topla Kakyoin etmez
hala pembeye feminenlik yukleyen var uhhBak Kakyoin reisi nasıl unutmuşum ya. Kakyoin hariç pembe saç anime kızlarında olmalı olarak düzeltiyorum.
He var.hala pembeye feminenlik yukleyen var uhh
gozde sıkıntı var galiba zorrttttNatsu'yu severim. Saiki'yi çok izleyemedim sarmadı seri ama ana karakter iyiydi. Sonda ki hanfendiyi tanımıyorum. Neden parmağını yalıyor![]()
Dalgasına yazdığım şeyler belli olduğu halde neden bu kadar ciddiye alıyorsun?gozde sıkıntı var galiba zorrtttt
Oda işleyemedi işleyemedi. Allah'ın belası adam çar çur etti karakterleri. Oden yaşasa yonkou ekibiydi bunlar yonkou. Hani nerde Yk3-2-1 ? Bak birazdan Denjiro konusu hortlar o zaman tam çıldırırım. En büyük o adam harcandı en büyük.Baya güçlü ha hafife alınıyor.
Yanında adamlar vardı ama Oden çok zaman harcamıştı.
Jack'ten net güçlü.En kötü ihtimalle Jack ile King-Queen arasında bir yerlerde bu adam.
Jojo'da henüz onun olduğu bölümlere gelmedim.Bunların hepsini topla Kakyoin etmez
Onun huyu o.Neden parmağını yalıyor![]()