Yahu söylediğim hiçbir şeye cevap vermiyorsun Keko olmuyor böyleHmm senin denklik* tanımın sorunlu o zaman. Dragon Ball gibi güç ölçer alet mi arıyorsun seride? :d

Yahu söylediğim hiçbir şeye cevap vermiyorsun Keko olmuyor böyleHmm senin denklik* tanımın sorunlu o zaman. Dragon Ball gibi güç ölçer alet mi arıyorsun seride? :d
Aslında doriki konseptinden devam etseydi güç ölçer olurdu.Hmm senin denklik* tanımın sorunlu o zaman. Dragon Ball gibi güç ölçer alet mi arıyorsun seride? :d
Olm 4 tane korsan var. Kendi bölgesi, ponesi var. İrili ufaklı sürtüşmeler dışında birbirlerine diş geçiremiyorlar. Denediklerinde de denk çiziliyorlar (wb/shanks-kaido/bm)Yahu söylediğim hiçbir şeye cevap vermiyorsun Keko olmuyor böyle. Kaçak dövüşüyorsun sadece. Hepsi aynı rütbede o zaman denklerdir
. Yıllarca güttüğümüz mantık o oldu. Fazlasını hatırlamıyorum varsa eğer söyle de bilelim aaaa
O da belli başlı şeyleri ölçüyordu işte..Aslında doriki konseptinden devam etseydi güç ölçer olurdu.
rütbelerden yola çıkıp bi hiyerarşi falan oldu sandı genel olarak herkes haksız da değillerdi hani birbirlerinden çok geri kalır yanları yoktu ts öncesi için, sadece amiraller için değil Oda tayfa içinde de böyle bir yol izledi kaptan en güçlüdür, 2. kaptan kaptandan sonra en güçlüdür vs. vs. gibi yani Op'da bu konuma göre güç olayını düşünmek mantıksız değildi ki tayfa içinde harbiden bu olay vardı ama şuan serinin güncel olduğu noktada net bir şekilde bir çok şeyde konuma göre güç olayının çok bir oranı yok, ben Marco ve Kata'nın denk olduğunu savunmuyorum mesela, yada amiraller içindeki fuji-dragon yonkoular içinde buggy-kaido gibi, Zoro ve Shiryu'nun durumu da göze alırsak bu denklem daha da bozulacakYahu söylediğim hiçbir şeye cevap vermiyorsun Keko olmuyor böyle. Kaçak dövüşüyorsun sadece. Hepsi aynı rütbede o zaman denklerdir
. Yıllarca güttüğümüz mantık o oldu. Fazlasını hatırlamıyorum varsa eğer söyle de bilelim aaaa
Olm 4 tane korsan var. Kendi bölgesi, ponesi var. İrili ufaklı sürtüşmeler dışında birbirlerine diş geçiremiyorlar. Denediklerinde de denk çiziliyorlar (wb/shanks-kaido/bm)
Ne zaman bizimkiler devreye giriyor bu denklikler parçalanıyor. Öncesinde yıllarca dengeyi korumuşlar..
Sadece belli alanlarda uygulanan formül genelleştirildi işte.Oda tayfa içinde de böyle bir yol izledi kaptan en güçlüdür, 2. kaptan kaptandan sonra en güçlüdür vs. vs. gibi yani
Değiller zaten. Kata daha özel bir tip. H.haki+uyanış+imparator seviyesi gözlemi kanıtı.Marco ve Kata'nın denk olduğunu savunmuyorum mesela