çiköfte 13 Eyl 2017 #51 Kapakta direk kedileri saydım. 5 deneler. Niye acaba. Roger göreceğiz bu bana yeter. Luffy'nin şalterler atmış cok şükür, illa birinin fedasi lazim kendine gelmesi için.
Kapakta direk kedileri saydım. 5 deneler. Niye acaba. Roger göreceğiz bu bana yeter. Luffy'nin şalterler atmış cok şükür, illa birinin fedasi lazim kendine gelmesi için.
Caesar 13 Eyl 2017 #54 Lao-G dedi ki: Luffy g2 ve g3 ile katayı tutabilir mi acaba? Cracker çok ters bir savaştı. Genişletmek için tıkla ... güç seviyesi yetmez tutmaya. Mecbur geçecek g4 veya + ya tabi kaçmaz da adam gibi vs atarlarsa.
Lao-G dedi ki: Luffy g2 ve g3 ile katayı tutabilir mi acaba? Cracker çok ters bir savaştı. Genişletmek için tıkla ... güç seviyesi yetmez tutmaya. Mecbur geçecek g4 veya + ya tabi kaçmaz da adam gibi vs atarlarsa.
Monkey D. Luffy 13 Eyl 2017 #55 G4 yeter mi Kata'yı yenmeye? Yoksa Sanji pastayı getirince yarım mı kalacak dövüş? G5 falan mı göreceğiz acaba ya da uyanış? Düzgün çiz dövüşü Odaaaaaaaaa!
G4 yeter mi Kata'yı yenmeye? Yoksa Sanji pastayı getirince yarım mı kalacak dövüş? G5 falan mı göreceğiz acaba ya da uyanış? Düzgün çiz dövüşü Odaaaaaaaaa!
Lao-G 13 Eyl 2017 #57 amaneden dedi ki: Luffy bir yolunu bulmuş gibi gözüktü bana. Genişletmek için tıkla ... Aynen o sırıtış hayra alamet değil
amaneden dedi ki: Luffy bir yolunu bulmuş gibi gözüktü bana. Genişletmek için tıkla ... Aynen o sırıtış hayra alamet değil
Korsanlar ''Kralı'' 13 Eyl 2017 #59 Luffycan alamaz Katayı daha ala ala ne olacak şimdi :/ neyse sanji pastası ile gelince herkes sakinleşecek heralde yoksa şuan bence Katayı yenemez kralımız. o kol gittiyse luffy de o lafı ettiyse ölsün bi zahmet artık.
Luffycan alamaz Katayı daha ala ala ne olacak şimdi :/ neyse sanji pastası ile gelince herkes sakinleşecek heralde yoksa şuan bence Katayı yenemez kralımız. o kol gittiyse luffy de o lafı ettiyse ölsün bi zahmet artık.
Blackraven 13 Eyl 2017 #60 Bölüm güzel olacak gibi.Kata vs Luffy büyük ihtimal yarım kalır.Roger'ı göstermerleri hoşuma gitti