Bellamy'nin en güçlü saldırısının luffyden kan getirmesi normal ancak o kadar olur zaten bence asıl sorun bu malın hala luffy'ye saldırması salaklık da değil bu farklı bi boyut
Öl artık bellamy
Öl artık bellamy
Katılıyorum. Bu saatten sonra Luffy'nin Dof'u yenmesi saçmalık boyutuna dayandı. Mangaka mıçtı resmen ya, mıçtı. Diyorduk ki Dof güçlü, Law da önceden zarar vererek Luffy'nin yenmesine mantıklı bir açıklama getiriyor ve güç dengeleri konusunda ayarlama çekiyor. Ama güç dengesi derken bir de bak ki Dellinger'dan çocuk gibi dayak yiyip ağzı yüzü kan içinde olan adam Luffy'e ----koka yaptığı halde---- vuruyor ve kan getiriyor. Bunun Bellamy'nin nihai saldırısı olmasıyla falan alakası da yok artık. Offff ! Sakince yazmaya çalışayım durun...Tamamda haki savunmasını nasıl aştı bu adam ?
Luffy'nin karnına uyguladığı hakiyi aşıp ağzından kan çıkarmış herif.
Bu çapta haki savunması düşük adamın Dof'u yenmesi imkansızdır.
Bellamy Dof'a vursa titretemez bile şaka gibi.
Ana karater iman gücü bile artık az kalıyor.
Bu şartlarda Dof Luffy ile 10 dk uğraşmaz.Ana karakter bellamye zor dayanır 20 sayı sonra da Dofu yener işte saçmalık :/
Bu mangaka arc bosslarını illa bir şekilde kaybettirmek zorunda olmadığını anlamayacak gibi gözüküyor.Hadi kaybetmek zorundalar desin ama luffye tekte aldırmak zorunda hissediyor sanırım kendini.Üstelik bu sahnelerden sonra hala öyle hissediyor.Sanırım çok heyecan verici bulunacağını düşünüyor.Arz - talep meselesi.Hard luffy fanları mest olduğu için böyle yapıyor bizde aval aval bakıyoruz noluyor diye.
Malesef çok daha fazla uğraşacak.Luffy kopup gelecek gear 3 falan filan ne bulsa gömecek ve Doflamingo da saldırıyı alacak.İkinci bir Shiki vakası bekliyorum.Bu şartlarda Dof Luffy ile 10 dk uğraşmaz.
İşte Luffy vs tartışmalarının çıkmazı bu, varolan güce göre tartışılırsa Adamın bırak Dofu alması Law ı almasına bile imkan yok.Malesef çok daha fazla uğraşacak.Luffy kopup gelecek gear 3 falan filan ne bulsa gömecek ve Doflamingo da saldırıyı alacak.İkinci bir Shiki vakası bekliyorum.![]()