Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok artık! Ş.erefsiz Bellamy'e bak lannn !!! :mad:

Bellamy'nin Mingo'ya saldırmadığına mı yanarsın!

Bellamy'nin gebermediğine mi yanarsın!

Luffy'nin o yumruğu da bile bile aldığı yüksek ihtimal. Luffy malının o saldırıyı aldığına mı yanarsın! Ulan geçirsene ağzının ortasına bir tane ! Sen tayfanın üyesi Usopp'a dalmış geçirmiş adamsın, Bellamy sümüğü kim ? Kim bu Bellamy ezmesi ona müsamaha gösteriyorsun ? Offfffff Allah'ım :of:

Bunun artık, örnek aldığım adamı satmam mantığıyla uzaktan yakından alakası yok. Bu düpedüz aptallıktır. Bellamy bundan sonra Dof'un yenilmesine yardım bile etsin gözümde 0'ın altında -1500 lerde. Hiçbir şey kurtaramaz artık Bellamy'yi.

Aptallığın da bu kadarı yav! :mincika:
Daha da önemlisi bu saf tayfaya gelicek bu gidişle

Tamamda haki savunmasını nasıl aştı bu adam ?
Luffy'nin karnına uyguladığı hakiyi aşıp ağzından kan çıkarmış herif.
Bu çapta haki savunması düşük adamın Dof'u yenmesi imkansızdır.
Bellamy Dof'a vursa titretemez bile şaka gibi.

Ana karater iman gücü bile artık az kalıyor.

Luffy nin dişler kırılma noktasına gelmiş zehahahaah :D Hala akıllı,mantıklı şekilde luffy nin dofu yeneceğini düşünen var mı ? Fanlık,vantilatörlük bilmem ben.Güç dengesi deniyor.Alın size güç dengesi :D Tro kılıklı kız kurusu çakması bellamiyi haşat etsin,ama aynı bellami haki ile luffy nin haki savunmasını yerle bir etsin.Sonra en büyük olan dofu bu luffy yenecek.ok kib bye :-* :S .s :(

Ağzından kan gelmesini yadırgamadım neticede Bellamy her şeyini o yumruğa koymuş. Ve bölüm tam çıkmadığı için bir şey diyemeyeceim ama umarım Luffy bu yumruğa kendi izin vermiştir.

Haki durumu kesinlikle o anki ruh halinden, isteğinden vs. bayağı bayağı etkileniyor. Yani ruh haline göre anlık haki patlaması yaşayabilirsin ki Bellamy gibi yolun sonuna geldiğini düşünen biri için bu gayet normal.

Dellinger mevzusuna ise katılamayacağım. Bellamy hiç beklemediği bir yerden darbe alıyor ve yanına gelen kişi güvendiği adamın yöneticilerinden biri şok olması ve karşılık vermemesi normal.

Bellamy b.haki kullandı. Dellinger'a paspas olan adam elini koka kaplaypı Luffy'nin b.haki savunmasını geçti. Ne diyecem hiç bilmiyorum...

Ya hayır her şeyi geçtim Luffy ye vurunca noluyor. Hadi vurdun öldü Luffy. Sonra ne yapacan ya. Nasıl bir şeydir abi bu. Senmi kurtaracan adayı. Enel belasını versin bu Bellamy'nin .

Şu Bellamy ölsün. Zoro, Picadan dayak yese bile üzülmem. Ölsün abi lütfen

Luffyin arkadaş olarak gördüğü birine yumruğu çakmasını mı bekliyordun ?
Adam , delikanlılık yapıp arkadaşı olarak gördüğü kişinin , bu zamana kadar kastığı en son vuruşunu göğüslüyor.
Böylece acıtasyon yaratmaya çalışıyor işte tabi ben yemedim.
Zaten tamam çakmasın da şu senaryo şu yaşananlar sıktı artık.Bellamy'nin vurması,Luffy'nin darbeyi alması o darbeden etkilenmesi.
Kötü senaryo.Derse gideceğim canım sıkıldı cidden.

Bu Luffy bu zihniyetle K.K falan olmasın la, K.K liğinden kendince bir havası var. Yazık günahtır.

Bir de benim anlamadığım, ne ara Luffy ile Bellamy bu kadar yakın arkadaş oldular. Ben hala oradayım. Hani kim ne yaptı da aralarında böyle bir samimiyet gelişti. Luffy, o yumruğu yemek pahasına Bellamy'e vuramıyor, vurmak istemiyor. Çok ilginç sayılar okutuyor bize Oda. Bir de son son tayfaya alır, oh miss. :/

Bir shabaody olayı daha yaşansın en iyisi, belki bu sefer aklı başına gelir Luffy'nin. Tabi bu arada bir ikisinin de korsanlık hayatının bitmesi lazım. Az biraz ciddiyet olsun la şu seride.

Ahahaahaa, şaka gibi lan. :hhh:

Birisi çıkıp sahte falan dese bari.

Tamamda haki savunmasını nasıl aştı bu adam ?
Luffy'nin karnına uyguladığı hakiyi aşıp ağzından kan çıkarmış herif.
Bu çapta haki savunması düşük adamın Dof'u yenmesi imkansızdır.
Bellamy Dof'a vursa titretemez bile şaka gibi.

Ana karater iman gücü bile artık az kalıyor.

Ana karakter bellamye zor dayanır 20 sayı sonra da Dofu yener işte saçmalık :/

Bu mangaka arc bosslarını illa bir şekilde kaybettirmek zorunda olmadığını anlamayacak gibi gözüküyor.Hadi kaybetmek zorundalar desin ama luffye tekte aldırmak zorunda hissediyor sanırım kendini.Üstelik bu sahnelerden sonra hala öyle hissediyor.Sanırım çok heyecan verici bulunacağını düşünüyor.Arz - talep meselesi.Hard luffy fanları mest olduğu için böyle yapıyor bizde aval aval bakıyoruz noluyor diye.

Luffy olan dövüşünden sonra , güç kasmış. Gökyüzü adasına gidip altın çanı almış.
Tayfası ölmüş , hayallere inanan ve ölüm döşeğinde en güçlü tekniğini herşeyini koyarak atmış bir adamın saldırısından sonra
Luffyden kan gelmesinin neresi tuhaf anlayamıyorum :/

Lucci vs Luffy gibi düşünün. Felçi yüz üstü yatan Luffyin attığı tekniğin, bellamye uyarlanmış hali işte.
Luffye sesiniz çıkmıyorda , bellamye mi yükleniyorsunuz lan :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık