Tek eksiği ekşın, adam vs çizmiyor lan yeminli sanki. Daha fazla ekşın göstermesi lazım2y aradan sonraki hic bir arcı begenmedim e.oda bir an önce kendini toparlasa artık ya bölümler cok kötü geliyor
Yanlış hatırlamıyorsam law 10 yıl önce yaptığı bir şey yüzünden kızgındı dofa. Kyros da 10 yıl önce oyuncak olmuş. Tipler de benziyor. Olurmu olurUlan herkes biliyor iki adım sonra geri döneceğini sende biliyorsun ne diye mallık yapıp şaçma sapan şeyler söyler kaçarsın lan yemediğin küfür kalmadı Usopp kendine gel indir şunları görevi tamamla. Kyros'da bayağı şekilmiş Law'ı da andırıyor az biraz babası çıkaydı şaşırmazdım![]()
Hatırlamaması lazım.Ulan herkes biliyor iki adım sonra geri döneceğini sende biliyorsun ne diye mallık yapıp şaçma sapan şeyler söyler kaçarsın lan yemediğin küfür kalmadı Usopp kendine gel indir şunları görevi tamamla. Kyros'da bayağı şekilmiş Law'ı da andırıyor az biraz babası çıkaydı şaşırmazdım![]()
İkisini bir indiremez,kimse öyle bir şey beklemiyor da zaten.Ama Sugar'ı indirirse büyük iş yapmış olur gerçi ağzıyla kuş tutsa gene kimse sevmeyecek de neyse.Ulan herkes biliyor iki adım sonra geri döneceğini sende biliyorsun ne diye mallık yapıp şaçma sapan şeyler söyler kaçarsın lan yemediğin küfür kalmadı Usopp kendine gel indir şunları görevi tamamla. Kyros'da bayağı şekilmiş Law'ı da andırıyor az biraz babası çıkaydı şaşırmazdım![]()
Raw çıkmış Aydın.Spoiler yorumlarında spoiler yok, neye göre yorumluyoruz?![]()