Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1178: Solan Bir Kâbus

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Çok iyi

Kullanılan: 6 28.6%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 7 33.3%
  • Ortalama

Kullanılan: 3 14.3%
  • Kötü

Kullanılan: 2 9.5%
  • Okunmaz

Kullanılan: 3 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    21
Chopper'ın meyvesi, özel bir insan. Alelade bir insan değil.
Bir dev. Yeti Kardeşler veya antik dev gibi özel bir dev değil ama. Normal bir dev.

Luffy, Imu’ya karşı savaş açması için bir nedene ihtiyaç vardı. Bu bölümlerde Imu’nun, Luffy’i çok üzeceği bir şey göreceğiz. Luffy kolay kolay kimsenin üstüne yürümez. Ancak Imu öyle bir şey yapacak ki Luffy’nin çıldıracağını göreceğiz.

Luffy, Imu’ya karşı savaş açması için bir nedene ihtiyaç vardı. Bu bölümlerde Imu’nun, Luffy’i çok üzeceği bir şey göreceğiz. Luffy kolay kolay kimsenin üstüne yürümez. Ancak Imu öyle bir şey yapacak ki Luffy’nin çıldıracağını göreceğiz.
Luffy'nin adasını dümdüz edermiş diyecem ama Shanksın veledi orada o yüzden oraya birşey olmaz.

Sanırım kimse yorum yapmak istemiyor :D

Bu bölümle beraber seri saçma bir hal almaya başladı. Domi Reversi'nin altyapısını god valley'de gördüğümüz gibi görmedik. Imu olmadığı zaman Domi'nin yapıldığını ve Domi olmuşlara ne olduğunu göremedik. Elbafta domi olmuşlar yaşıyorken god valley'de domi olmuş Davy klanına ne olduğunu bilmiyoruz

Aslında bu yazdığıma güzel bir teori de var. Bonney'in şuan ki meyvesi acaba o zamanda bir kutsal şövalye tarafından yenilmiş (ölme ihtimalini de düşünmek lazım) Çarpık gelecek diye Imu'nun gücünü kullanmış da olabilir mi?

Bir başka şeyde Loki ve Luffy'e mesela Domi yapacakken Pentegram sembolü çıkıyor bu mesela Xebec'de yok abi.

Chopper konusuna hiç değinmek istemiyorum. Meyvesinin modeli Melek çıkarsa şaşırmam :D

Imu dayak yedi üzerine fiziki bir varlık olmadığı da belli oldu. Üstüne de "ben elbaf'a gidiyorum" diyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık