Hadi kabul et Sanjinin gücünü.Tek atmak için henüz erken.

Yahu zaten tayfada geri kalanların şu standart düz hakiyi bile kullanamamaları saçmalık. Dümdüz bir denizci piyadesi bile kolunu hakiyle kaplayabilirken bizimkilerin hala haki öğrenmemesi bilmemesi abüsrtün de ötesi. Arkadaşlar bakın güçlenmemiz lazım size şimdi haki çalıştıracağım demesi gerek birinin en azından Jinbe'nin yani bu nedir cidden kusucam resmen bu konuyaaVegapunk'un ve özellikle Bonney'un bu kadar geri plana atılması biraz canımı sıkıyor. Özellikle Bonney tayfadaki çoğu kişiden güçlü(g5 dönüşümünü sayarsak belki ilk 3e girer) Çocuk gibi gezdiriyor Oda... Bence ikisini biraz daha dövüşe dahil etmeliydi. Franky'nin birazda güçlenmesi güzel oldu. Brook ve Franky benim tayfadaki kişilikleri ile favori karakterlerim. Ama hakisiz cidden güçsüz kalıyorlar. Franky powerup alması güzel oldu. Umarım Vegapunk ile çok daha güçlenir. Bunun haricinde Loki olmadığından bölüm dövüşleri pek ilgimi çekmedi.
Ekstra bir şey söylemem gerekirse scanların bu kadar kötü olduğu bir zaman hatırlamıyorum. Hızlı yetiştirmek için özenmemişler ve iğrenç yapmışlar.
Panelde gördüğünüz gibi arka planda ne var belli bile olmuyor. Oda'nın bu kadar kötü çizmiş olması imkansız.![]()
Hele yüzlere bakın... Topaz'ı öyle kaçırmışlarki karakterlerin yüzleri belli olmuyor![]()
![]()

Dümdüz bir denizci dediğin kişiler eğitim alıyorlar.Bunlar eğitim almıyorlar ki.Hem haki 1-2 dakika da öğrenecek şey değil.Luffy temelleri öğrenmesi 2 yılını aldı.Hakiyi zaman atlaması sırasında öğreneceklerdi.Hem tayfanın hepsinin haki öğrenmesine gerek yok ama Robin'in kesinlikle haki bilmesi gerekliydi.Yahu zaten tayfada geri kalanların şu standart düz hakiyi bile kullanamamaları saçmalık. Dümdüz bir denizci piyadesi bile kolunu hakiyle kaplayabilirken bizimkilerin hala haki öğrenmemesi bilmemesi abüsrtün de ötesi. Arkadaşlar bakın güçlenmemiz lazım size şimdi haki çalıştıracağım demesi gerek birinin en azından Jinbe'nin yani bu nedir cidden kusucam resmen bu konuyaa![]()