Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174: Dünyanın En Güçlüleri

Bölüm nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 30 52.6%
  • İyi sayılır

Kullanılan: 6 10.5%
  • Okudum geçtim

Kullanılan: 11 19.3%
  • Sadece resimlere baktım

Kullanılan: 5 8.8%
  • Okumaya değmez

Kullanılan: 5 8.8%

• Kullanılan toplam oy
    57
Lokiyi bu kadar büyük yapmasının sebebini çok merak ediyorum. Gereğinden fazla büyük şuan. Napçaz bu büyüklüğü biz.

Sommers da bu bölümle birlikte gerçek bir kötü oldu.

Önceki bölümle birleşip daha sağlam tek bir bölüm çıkabilirmiş. Son panelde ihtişamlı bir görüntü çizilebilirdi.

Lokiyi bu kadar büyük yapmasının sebebini çok merak ediyorum. Gereğinden fazla büyük şuan. Napçaz bu büyüklüğü biz.

Sommers da bu bölümle birlikte gerçek bir kötü oldu.

Önceki bölümle birleşip daha sağlam tek bir bölüm çıkabilirmiş. Son panelde ihtişamlı bir görüntü çizilebilirdi.
Son panel cidden leş gibi inek başlı ejderha Loki... Bir de bu boyut mevzu gelecek panellerde değişir kesin. sODA'nın boyut ve mesafe çizme konusunda 25 yıldır kendini geliştirememesi de ilginç doğrusu...

Hey yavrum hey! Zunesha küçççüüüük LOKİ kadar bir şey kaldı. Bu ne heybettir yiğidim!

Shanks bunu yenmesi mümkün değil, buna doğru planı anlatıp orada gizli tuttu. O yüzden shanksa hileci puşt diyor.

Sommers lavuğunu Sanji ibretlik yapacak o kesin, başkası döverse içimiz soğumaz, en güzel Sanji döver bunu ama bu herif hiç güçlü havası vermiyor.

Loki'nin alevleri buzun içindeki devleri serbest bırakan anahtar çıkar eğer başka güçleri yoksa bu Ejderha'nın.

Luffy ve Loki aşırı bozuk şu an, hükümet tarafı büyük ihtimalle geri çekilir yoksa son savaşı bu adada yaparız gibi görünüyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık