Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E.Oda, rage çizme özürlüsü.

1200 bölüm olacak şöyle öfke krizine girip tam güç dövüşen doğru düzgün kimseyi çizmedi. Bir tek Luffyi çiziyor, gerisini koy veriyor resmen.

--Ace öldü, WB öfkelendi, WB'nin öfkesi Akainuya 2 yumruk atmakla dindi. Böyle rage mi olur, yeri yarmışsın, tayfan diğer tarafta kalmış, kurtulacak, o MF'yi gerçek anlamda yerin dibine göndermesi gerekirdi.
--BM, tatlı krizi dışında - ki o da rage değil - tam güç dövüştüğü sahne yok kadının. Kid'in ultisine güle güle yenildi.
--Kaido desen hala ben bunu yensem mi yoksa sabaha mı bıraksam kafasında, hiç öyle bir öfke patlaması çizilmedi
--Roger/Garp/Xebec diğer amiraller falan hiç hatırlamıyorum.

Münferit Katakuri'nin Luffy karşısında 1-2 rage sahnesi var. Bir de Shanks'ın Kid ve Ryoya karşı rage sahneleri var, başka yok.
Haksızlık etme, Nami rage mode açınca onu güzelce çiziyor.

E.Oda, rage çizme özürlüsü.

1200 bölüm olacak şöyle öfke krizine girip tam güç dövüşen doğru düzgün kimseyi çizmedi. Bir tek Luffyi çiziyor, gerisini koy veriyor resmen.

--Ace öldü, WB öfkelendi, WB'nin öfkesi Akainuya 2 yumruk atmakla dindi. Böyle rage mi olur, yeri yarmışsın, tayfan diğer tarafta kalmış, kurtulacak, o MF'yi gerçek anlamda yerin dibine göndermesi gerekirdi.
--BM, tatlı krizi dışında - ki o da rage değil - tam güç dövüştüğü sahne yok kadının. Kid'in ultisine güle güle yenildi.
--Kaido desen hala ben bunu yensem mi yoksa sabaha mı bıraksam kafasında, hiç öyle bir öfke patlaması çizilmedi
--Roger/Garp/Xebec diğer amiraller falan hiç hatırlamıyorum.

Münferit Katakuri'nin Luffy karşısında 1-2 rage sahnesi var. Bir de Shanks'ın Kid ve Ryoya karşı rage sahneleri var, başka yok.
O kadar bölüm oldu hala enies lobby luffy vs lucci gibisi gelmedi.

God Valley güzel başladı, ilerleyişi de iyiydi ama finali zort! . Aradaki vs lerin off panelliğine değinmeye bile gerek yok. Yazar bilerek yaptı diye düşünüyorum. Burda IM i anlatmak istedi bence. IM şimdi Domi Reverse felan atacak adada, onun altyapısını oluşturdu işte baska birşey yok. Birde Luffy simdi yeni seviye kral haki felan da açarsa alt yapısı oldu işte.

Kesin narrator şey diyecek, "bu Roger ve Garp'ın en zor savaşıydı ve Xebec tarihten silinirken God valley de onunla beraber silindi"
Ne savaş, ne başka bişey görmeyeceğiz. Narrator dediğimiz kesin Sengoku anasını satıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık