Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164: Davy'nin Kanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 87 79.8%
  • Orta

Kullanılan: 15 13.8%
  • Kötü

Kullanılan: 7 6.4%

• Kullanılan toplam oy
    109
Yorumlara birde molayı haketti yazmışlar.Mal bunlar ya sanki Oda babasının hayrına çiziyor.Hayvan gibi para kazanıyor soda eşşek gibi çizecek tabiki de.Bu kadar sık ara bile vermemesi gerek
Kendine bir sor o paraları harcayacak zamanı oluyor mu?Hem sen bedava okuyorsun,şikayet etme hakkın yok.Bölüm eleştirme hakkına sahipsin ancak neden ara veriyor hakkına sahip değilsin.Haftalık manga çıkartmak kolay iş değil.Adam 28 yıldır haftalık manga çiziyor,50 yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyoruz.HxH gibi olmadığına şükret bence.O adama da hak veriyoruz bu arada.

Garp ve rogera deme sebebi grup halindeki kalan en güçlü kişiler olması saldıkları kral hakisini sezince uçuyor yanlarına zaten imuda şaşırıyor ben emir vermedim buna nası kendi kafasına göre uçtu diye

-- garling featles karakter xebecin onları patoz etmesi beyazsakal garp veya rogerında yapamayacağı anlamına gelmiyor pek

Kısaca base xebecin garp wb rogerdan aman aman güçlü denicek bi gösterimi yok
Tam tersi bence. Diğer üçlünün base Xebec'e yetişecek/denk görülecek bir gösterimi/anlatımı yok dense daha doğru olur kanımca.

--18 yıl önce Amiral öldürmek
--18 yıl önce Haraldla denk çarpışıp 5 km çaplık şok dalgası çıkarmak
--18 yıl sonra Elbaf'ın tozunu atacak şekilde yine Harald'la denk çarpışmak

Ölen Amiralin kim olduğu, nasıl öldüğü vs belli değil ancak Harald'ın gerçek bir canavar olduğu, Antik Dev kanı, 10 kmden aşağı atlayabildiği, Kral Haki seviyesi, yazarın Xebec ve Harald'ı açıkça dönemin zirvesi sayması az feat değil.

Devamında;
--Xebec'in adanın bir bölümünü yaran, Mihawk benzeri bir slash atması
--IMle önce kendi başına savaşması, IM'in ataklarını bloklayıp Satürnün kolunu kesmesi vs

Şuana kadar diğer 3'lünün Xebece yetişecek ne Kral Haki salınımı var ne de hasar kaydı var, saldırı boyutları bile o kadar değil.

Çok basitinden Roger, Xebec gibi slash atamadı şu ana kadar, 40 yaş Garp Galaksi vurdu 78 yaş Garp'ın vurduğunun 100de biri kadar şok dalgası çıkmadı, WB desen 2 kere hem de biri kral haki eklemeli deprem attı MFdeki hasar kaydından eser yok.

Xebec'e Yonko lvl, diğer 3lüye (belki) Amiral lvl deme nedenlerim bu gösterimler. Şurda herhangi bir amiral olsa daha fazla yıkım olacağını düşünüyorum. Misal Fuji olsa o 2 dağı raging tigerla söküp IMin kafasına fırlatmıştı, 78 lik Garp'ın bu da yıkım mı paslanmışım dediği yerde 40 lık Garp anca toz kaldırıyorsa burda bir sorun var demektir.

Tam tersi bence. Diğer üçlünün base Xebec'e yetişecek/denk görülecek bir gösterimi/anlatımı yok dense daha doğru olur kanımca.

Ölen Amiralin kim olduğu, nasıl öldüğü vs belli değil ancak Harald'ın gerçek bir canavar olduğu, Antik Dev kanı, 10 kmden aşağı atlayabildiği, Kral Haki seviyesi, yazarın Xebec ve Harald'ı açıkça dönemin zirvesi sayması az feat değil.

Devamında;
--IMle önce kendi başına savaşması, IM'in ataklarını bloklayıp Satürnün kolunu kesmesi vs

Şuana kadar diğer 3'lünün Xebece yetişecek ne Kral Haki salınımı var ne de hasar kaydı var, saldırı boyutları bile o kadar değil.

Çok basitinden Roger, Xebec gibi slash atamadı şu ana kadar, 40 yaş Garp Galaksi vurdu 78 yaş Garp'ın vurduğunun 100de biri kadar şok dalgası çıkmadı, WB desen 2 kere hem de biri kral haki eklemeli deprem attı MFdeki hasar kaydından eser yok.

Xebec'e Yonko lvl, diğer 3lüye (belki) Amiral lvl deme nedenlerim bu gösterimler. Şurda herhangi bir amiral olsa daha fazla yıkım olacağını düşünüyorum. Misal Fuji olsa o 2 dağı raging tigerla söküp IMin kafasına fırlatmıştı, 78 lik Garp'ın bu da yıkım mı paslanmışım dediği yerde 40 lık Garp anca toz kaldırıyorsa burda bir sorun var demektir.
İmin saldırı emmesi dışı açıklama yokki abi oraya Roxda saldırıyor ama etki yok mesela.

Bu bölüm içinde garp rogerın düz haki salınımıda etkili baya menzilli bakınca.

Bide bu geri dönüşün ana karakterleri xebec ve harald onların gücünü detaylı görmemiz normal.

Para vererek mi okuyon? :D Eşek gibi çizecek diyon bir de.
Eleştirmek için para vererek okumak mı lazım ?
Kendine bir sor o paraları harcayacak zamanı oluyor mu?Hem sen bedava okuyorsun,şikayet etme hakkın yok.Bölüm eleştirme hakkına sahipsin ancak neden ara veriyor hakkına sahip değilsin.Haftalık manga çıkartmak kolay iş değil.Adam 28 yıldır haftalık manga çiziyor,50 yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyoruz.HxH gibi olmadığına şükret bence.O adama da hak veriyoruz bu arada.
Ben kendim bu odadan fiziksel olarak daha yorucu bi işte çalışıyorum.Hamallık yapıyorum.Ben bile zaman bulabiliyorsam oda da gayet bulabilir.Bedava okuyorum diye niye eleştirme hakkım yokmuş hayırdır.Sen internetten kötü bi film izleyince sırf bedava diye yönetmeni eleştirme hakkın yok mu sanıyorsun ne biçim mantık bu.

istediğim gibi de eleştiririm odayıda eleştiririm yazdığı eseride eleştiririm.Ne kendisi Allah ne de yazdığı eser kuran değil.

Devamında;

Fujitora'nın atağı kadar güçlü atak görmedik. Yok ettiği alan ayrı bir seviye. :D O meyve dehşet bir meyve. Ama Oda'nın bunları pek ölçüp biçerek çizdiğini düşünmemeye başladım.

Şuna baksana.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık