Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163 Spoiler Yorumları

İmu vs Brook merakla bekliyorum. Brooke bir şeyleri çözerek Luffy e yardım edecektir. Bundan eminim. Muhtemelen İmu nun gücü Brook ü etkilemeyecek . Bu adada illaki birşeyler öğrenmiştir kara büyü ile ilgili

Reddit'te gezerken şöyle bir teori gördüm.

Düzenleme: Yorumlardan biri de Domi Reversi'nin latincede "Eve/Kökenine Dönüş"e karşılık geldiğini söylemiş.

Son düzenleme:
Bu bölümdende anlayacağımız üzere Garp bizzat İmu dan haberdar. Tüm bunlara rağmen hala hükümetin köpeği olması düşünülemez sanırım. Dragon a şeytan meyvesini veren Garp olursa şaşırmam.

Düşmanlık hissi bu gücün kaynağı denmiş. Imu'ya karşı en ufak bir kin ya da öfke dönüşüme olanak sağlıyor. Nika'da bunlar olmadığı için Imu'nun doğal düşmanı oluyor.
Mantıklı. Brogy ülkemizi mahvettiniz, çocuklarımızı kaçırdınız diye kin ve nefret duyuyordu, bütün öfkesiyle sıkıp öldürmeye çalışıyordu. Sonra da Imu Brogy’e zarar veriyor, Brogy’e sevgi duyanlar Imu’dan nefret ediyor ve öfkeleniyorlar, sonra bunlar da şeytana dönüşüyor.

Oda cidden dövüş sistemi konusunda çöp. İlk logia vardı. Şimdi bu ölümsüzlük çıktı. Bu ikisi dövüşleri uzatmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. Ölmeyen kum torbalarına karşı savaşları izlemekte hiç keyifli değil.

İmu nun istediğini dönüştürebilmesi de ayrı aptalca. Hani yüksek hakin varsa meyve etkilerinden kurtulabiliyorduk ? Rock daki haki seviyesi bile işe yaramıyorsa kimse kurtulamaz. Oda kesin ilerde Hancock un meyvesi gibi etkilenme tarzından bir kural olduğunu söyleyecek. Belki içinde kötülük olmayanlar veya kimseyi öldürmemiş olanlar dönüşemiyor tarzında.

İmu nun Xebec çevirmesi tamamen Roger Garp yenilmesinin önünü açmak içindi.Bu sı.tı Oda.Garpın İmu ya saldırmasıda denizcilerle Gorosilerin arasında çok büyük bir ayrımın olduğunu gösteriyor.Yani denizciler sadece halk arasında etkinken İmu ve gorosei yasaklı ırklarını yok etmede etkin gibi gözüktüler.O yüzden Garpa kimse birşey dememiş olabilir.

JB un, hakisinin Goroseileri betaraf edip, nasıl IMU'yu dizleri üstüne çökerttiğini gördüğümüz de, Haki'nin zirve olacağı zaten belli sayılırdı. Alametifarikası ileri ki bölümler de anlatılmalı, CoC un bir çok özelliği var. Ama detay yok. Karmaşık düşünmeye gerek yok. Xebec'in hakisi IMU'ya karşı diş geçiremeyecek güçte görünüyor. Nika meyvesi bile uyanış için çok ciddi haki istiyor. Spoiler doğru ise, serinin zirvesi Haki gücünün olduğu benim açından kesin gibi.. Motherflame-Haki-Nika ilişkisi var mı merak ediyorum..

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık