Adam Bm>Xebec diyor,Xebec şovla ne alakası var Alpa ?Onlar şu an Xebec'in şovunun sarhoşluğunu yaşıyorlar.

Adam Bm>Xebec diyor,Xebec şovla ne alakası var Alpa ?Onlar şu an Xebec'in şovunun sarhoşluğunu yaşıyorlar.
Benim ima ettigimde Xebec>Garling>Amiral> Roger Garp WB Kaido BM ( bunlar da eşit.)Adam Bm>Xebec diyor,Xebec şovla ne alakası var Alpa ?![]()
O zaten skandal bir sıralama.Benim ima ettigimde Xebec>Garling>Amiral> Roger Garp WB Kaido BM ( bunlar da eşit.)
Şu an da Rayleigh bile Garling'i alabilir,bu sıralama kötü olmuş.Benim ima ettigimde Xebec>Garling>Amiral> Roger Garp WB Kaido BM ( bunlar da eşit.)
Reis hatırlıyor musun bu bm ne kadar rezil diye konuşuyordukŞu an da Rayleigh bile Garling'i alabilir,bu sıralama kötü olmuş.
Hahahaahah yaşlıyken hadi bunadı falan dedik,genç ve zekiyken bu hale düşme madem.Çocuk Kaido ağzına sopayı geçirdi resmen çocuğun elinden oyuncağını alır gibi aldı.Reis hatırlıyor musun bu bm ne kadar rezil diye konuşuyordukKadın eskiden de rezilmiş değişen bir şey yok
Bir karakterin bir tane olumlu hareketi olmaz mı yav.
Hazine peşindeler ama sanırım Roger korsanlarına üstünlük kuramadılar.Xebec Wb Kaido Bm olmadan zaten kuramazlardı.Xebecin yanında Shiki yok,Big Mom meyve peşinde ne yapıyor bu adam sattı mı acaba
Oğlu bile babasını görüyor elinde bebek var babasına gitmiyor kurtarılsın diye, Garp'ın durumu sen düşün xD1096daki güzelim Kuma - Satürn sahnesini de atladı yazar.
1096
![]()
1162
![]()
Bonus. Sevdiklerine küçük patlamalar bırakın@RedTeroR @Alpamis
![]()
Görünene göre Kuma, BMnin elinden koşarak kaçıyor ve Satürne yakalanıyor.
Satürnden nasıl kaćtığı gösterilmemiş ancak ya koşarak ya da pati meyvesiyle kaçtığını düşünüyorum.
Kuma ve Iva bu sahnelerde adanın kuzey tarafındayken Garp güneyden geliyor.
Kuma bu bölüm patir patir milleti kurtariyor.
Şuana kadar Garpın Kuma ve Ivayi kurtarmadigi sabit. Adadan çıkışlarına bakacağız bakalım Garpın bir katkisi olacak mi![]()