Teach ile Xebec'in hikayesinde de paralellikler var. İkisi de bir anda ortaya çok güçlü olarak çıkıyorlar. İkisi de büyük ihtimal benxzer yaşlarda ortaya çıkıyorlar. Ama Xebec'in karakteri hiç Teach'e benzemiyor şu ana kadar.Marinefordda Luffy kral haki uyandırdığında Doberman “ şaşırmayın sonuçta o Dragonun oğlu “ demişti arkasından Luffynin iradeye şahit olan İvankov “ senin oğlun olduğundan şüphe yok Dragon “ demişti .
Luffy ve Dragon aynı yaşta Kutsal Ejder patakladılar :d
Luffy çokça şeyi Dragondan almış anlaşılan .
2009 dan beri Once One Piece sonra da formu arada girip takip ediyorum. 16 yil olmus Reiper kadar OP seven yoktur ya. adam herkese her seye ragmen geliyor ne kadar KOTU oldugunu yaziyor One Piece`in ve Odanin.Kuzan'ı düşünmedim ama dediğin aksine o da sayılabilir. Kuzan ve Garp yumruk çarpıştırmıyor, ikisinin yumruğu da sapıyor ve yüzlerine geliyor ve devasa şok dalgası çıkıyor. Şok dalgası olayını genelde denk çarpışmalarda çiziyordu Oda, misal Roger/Oden ve WB kılıç tokuşturuyor, Kaido ve Luffy kafa tokuşturuyor, Xebec ve Harald şok dalgası çıkıyor. Ancak Garp ve Kuzan'da yumruklar çarpışmıyor, önceki şok dalgası varyasyonunun aksine saldırı sapmasına rağmen şok dalgası çıkıyor. Roger ve Garp'ta da sapma var, kılıç ve yumruk çarpışmıyor ancak hiç şok dalgası çıkmıyor.
Diğer yandan benim kastettiğim Galaksi vuruşlarıydı. Garp Arıkovanı başlangıcındaki Galaksi Yumruğunu vurduğunda bu da yıkım mı, paslanmışım diyor ancak geçmişe dair hiçbir gösterimde böyle bir atak görmedik. Roger'a vuruşu Meteor yumruğu sanırım, gülle atarken de aynı ismi kullanıyor, Tanrı Vadisinden 8 yıl sonra Çinjao ile kapışacak o saldırı da çok matah bir şey değil, madem Galaksi Yumruğun var, Çinjaoya öyle vuraydın bari veya Tanrı Vadisine giriş için çizebilirdi Oda, gülle fırlatmak yerine zıplayıp Galaksi Yumruğu vurabilirdi. Şimdi adaya çıkacak ben öyle bir saldırı beklemiyorum şahsen.
Oda'nın yazımıyla ilgili şunu da çok can sıkıcı buluyorum;
Olay yerinde Xebec, WB, BM, Kaido, Roger, Ray, Gaban, Garp Kral Haki kullanıcısı olarak geçen kişiler. Kaido belki o zaman uyandıramamış olabilir ama diğerlerinde kesin var gibi bir şey. Garling keza kuvvetle muhtemel Kral Haki sahibi.
Bu adamların herhangi biri Kral Haki salsa ortada ne denizci kalır ne korsan ne de Kutsal Ejder, toplasan 10-15 kişi kalır.
--Sen Ray ilk çıktığında müzayede evinde seçerek insan bayılttığını çiziyorsun.
--Luffy BAA da 50.000 kişiyi bayılttığını çiziyorsun
--Dof, Smoker'ın ekibini bayılttığını çiziyorsun
--Son dönemde Merkürün kükremesi IM'in JBnin salınımıyla milleti bayılttığını çiziyorsun.
Şimdi bizim Garp korsanların arkasından baskın yapıyor, çizsene be adam Kral Haki salsın Garp, korsanlar bayılsın. Niye adama gülle attırıyorsun, gülle atınca savrulan 10 tane korsan var, Kral Haki çizsen yarısı bayılacak.
WBde Kral Haki var hala bisento sallıyor çöp denizciler için.
Bu durum hikayeyi can sıkıcı hale getiriyor bence, verdiği yeteneği unutuyor yazar, hikayeye yediremiyor, kendiyle çelişiyor. Pokemonu bu yüzden hiç sevmezdim, Ashe her sezon adeta sıfırlanırdı, eline geçen pokemonu bile unutur pokedekse bakardı, OP da buna döndü iyice
Bence de çok seviyor.2009 dan beri Once One Piece sonra da formu arada girip takip ediyorum. 16 yil olmus Reiper kadar OP seven yoktur ya. adam herkese her seye ragmen geliyor ne kadar KOTU oldugunu yaziyor One Piece`in ve Odanin.
Herkesi kusturup One Piece sadece kendisine istiyor.Bir kere olumlu bir sey soyldigini gormedim.
kral hakisi salma olayını arıkovanındada görmedik doğru düzgün yazarın pişman olduğu bişiy gibi adeta onun dışında garpın prıme dönemi god valleyden sonradır muhtemelen tanrı vadisinde galaxsy teknikleri gibi bişiyler göremeyebiliriz belkide ama temassız acoc kullanabiliyor gördüğümüz kadarı ile.Kuzan'ı düşünmedim ama dediğin aksine o da sayılabilir. Kuzan ve Garp yumruk çarpıştırmıyor, ikisinin yumruğu da sapıyor ve yüzlerine geliyor ve devasa şok dalgası çıkıyor. Şok dalgası olayını genelde denk çarpışmalarda çiziyordu Oda, misal Roger/Oden ve WB kılıç tokuşturuyor, Kaido ve Luffy kafa tokuşturuyor, Xebec ve Harald şok dalgası çıkıyor. Ancak Garp ve Kuzan'da yumruklar çarpışmıyor, önceki şok dalgası varyasyonunun aksine saldırı sapmasına rağmen şok dalgası çıkıyor. Roger ve Garp'ta da sapma var, kılıç ve yumruk çarpışmıyor ancak hiç şok dalgası çıkmıyor.
Diğer yandan benim kastettiğim Galaksi vuruşlarıydı. Garp Arıkovanı başlangıcındaki Galaksi Yumruğunu vurduğunda bu da yıkım mı, paslanmışım diyor ancak geçmişe dair hiçbir gösterimde böyle bir atak görmedik. Roger'a vuruşu Meteor yumruğu sanırım, gülle atarken de aynı ismi kullanıyor, Tanrı Vadisinden 8 yıl sonra Çinjao ile kapışacak o saldırı da çok matah bir şey değil, madem Galaksi Yumruğun var, Çinjaoya öyle vuraydın bari veya Tanrı Vadisine giriş için çizebilirdi Oda, gülle fırlatmak yerine zıplayıp Galaksi Yumruğu vurabilirdi. Şimdi adaya çıkacak ben öyle bir saldırı beklemiyorum şahsen.
Oda'nın yazımıyla ilgili şunu da çok can sıkıcı buluyorum;
Olay yerinde Xebec, WB, BM, Kaido, Roger, Ray, Gaban, Garp Kral Haki kullanıcısı olarak geçen kişiler. Kaido belki o zaman uyandıramamış olabilir ama diğerlerinde kesin var gibi bir şey. Garling keza kuvvetle muhtemel Kral Haki sahibi.
Bu adamların herhangi biri Kral Haki salsa ortada ne denizci kalır ne korsan ne de Kutsal Ejder, toplasan 10-15 kişi kalır.
--Sen Ray ilk çıktığında müzayede evinde seçerek insan bayılttığını çiziyorsun.
--Luffy BAA da 50.000 kişiyi bayılttığını çiziyorsun
--Dof, Smoker'ın ekibini bayılttığını çiziyorsun
--Son dönemde Merkürün kükremesi IM'in JBnin salınımıyla milleti bayılttığını çiziyorsun.
Şimdi bizim Garp korsanların arkasından baskın yapıyor, çizsene be adam Kral Haki salsın Garp, korsanlar bayılsın. Niye adama gülle attırıyorsun, gülle atınca savrulan 10 tane korsan var, Kral Haki çizsen yarısı bayılacak.
WBde Kral Haki var hala bisento sallıyor çöp denizciler için.
Bu durum hikayeyi can sıkıcı hale getiriyor bence, verdiği yeteneği unutuyor yazar, hikayeye yediremiyor, kendiyle çelişiyor. Pokemonu bu yüzden hiç sevmezdim, Ashe her sezon adeta sıfırlanırdı, eline geçen pokemonu bile unutur pokedekse bakardı, OP da buna döndü iyice
Bı de Garp arıkovanında Karasakal korsanlarıyla savaştığı için off screen güçleri yüzünden yenildi.Karasakal korsanların tek güçlü yanı offscreen gücü sonuçta.kral hakisi salma olayını arıkovanındada görmedik doğru düzgün yazarın pişman olduğu bişiy gibi adeta onun dışında garpın prıme dönemi god valleyden sonradır muhtemelen tanrı vadisinde galaxsy teknikleri gibi bişiyler göremeyebiliriz belkide ama temassız acoc kullanabiliyor gördüğümüz kadarı ile.
yenilmesi sorun değil kağı üstünde sonuçta 1 sağkol 1 filo amiraline denk amiral 3 tane yonko kumandanı ile savaşırken kobyleri koruyordu ama offscreen kaybetmesi çok oldu bittiye getirdi yani hani adam hangi saldırıları yedide düştü yerdeyken kuzan nasıl deldi felan hiç göremedik.Bı de Garp arıkovanında Karasakal korsanlarıyla savaştığı için off screen güçleri yüzünden yenildi.Karasakal korsanların tek güçlü yanı offscreen gücü sonuçta.
Shanks ilk zamanlar Luffy'nin Dragon'un oğlu olduğunu biliyor muydu kiDragon'un kucağında Shanks ile koşturması bir bana mı garip geldi? Birbirlerine yakın yaştalar gibi kalmış aklımda. Bebek Shanks'ı, Dragon'un kucağında görmek çok garip hissettirdi. Zaman kayması yaşadım kendi içimde. Shanks, Dragon'un kendisini kurtardığını biliyor mu acaba? Luffy'e kol kanat germesinin sebeplerinden biri de bu olabilir.
Yonko komutanı mı?.Kuzan hariç tek bir yonko komutanı vardır o da shiryudur.Diğerleri çöp.Mesela Pica,Pizzaro'dan daha güçlü.Hajrudin,Sanjuan wolf'dan daha güçlü.Bizim 7 filo kaptanına denkler en fazla.yenilmesi sorun değil kağı üstünde sonuçta 1 sağkol 1 filo amiraline denk amiral 3 tane yonko kumandanı ile savaşırken kobyleri koruyordu ama offscreen kaybetmesi çok oldu bittiye getirdi yani hani adam hangi saldırıları yedide düştü yerdeyken kuzan nasıl deldi felan hiç göremedik.