Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159: Kader Adası

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 101 92.7%
  • Orta

Kullanılan: 6 5.5%
  • Kötü

Kullanılan: 2 1.8%

• Kullanılan toplam oy
    109
İçlerinde en akıllısı Roger mış.... Ulan Xebec sen ne boku becerdin de gidip çocuk peydahladın ... Bak Roger a... Adam korsanlar kralı oldu gitti ondan sonra çocuk yaptı. Xebec ı karı milleti bozdu..çoluğum çocuğum kurtaracağım diye av oldu

Bak Dragona Luffy ölümün kıyısından inmiyor Enies lobby,Marinford,impel down,Amiraller, Cp0, Goroseiler hatta İmu peşinde umrumda bile değil 😂😂

Son düzenleme:
Harald'ın Xebec'i zehirlediğine dair teoriler var içkiyle. Güçten düşünce savaşta yenildi falan diyorlar. Biz WB'nin nasıl yaralandığını göreceğiz. Ben onu merak ediyorum özellikle.

her denizci haberdar olmak zorunda değil bak ordaki dragon bile amacın ne olduğunu bilmiyor küçümsediğiniz wb rox korsanlarından istihbarat ağı olan linlin gibi kişlerle aynı ekipten yani.

yazar garpın haberi var gibi yansıtmadı şuana kadar ha garpın ilgisini çekmıor kutsallar diyip geçedebilir bence öyle olcak.
Garp herhangi bir denizci değil. Sanki basit bir denizci eri gibi anlatıyorsun.

---Garp denizlerde istediği gibi gezen ve kendine ait istihbarat ağı olan birisi. Denizlerin her tarafından bu adama bilgi geliyor.

Bu bilgi bu adama kuvvetli ihtimal Smoker'dan veya sıradan bir denizci erinden gitmiş olmalı.

---Garp Koramiral rütbesinde bir adam ve bu adam çok rahatlıkla Filo Amiraliyle oturup yeyip içebiliyor, Devleri denizci yapalım diye teklif verip denizci siyasetine yön verebiliyor.

Dediğim gibi bu adam sıradan bir denizci eri değil, o dönem 18 yıllık denizci ve koramiral. Korsanların bile duyduğu dünyadaki herhangi bir söylentiyi bu adamın duymama ihtimali yok. Garp duymadım diyorsa yazarın anlattığı masal açıkça saçmalıktır, başka bir şey değil.

Gördüğün gibi Dünya çapında insanlara zarar verdiği iddiasıyla dolanan bir söylenti varsa denizciler bunu derhal araştırıyorlar.

Korsanların bile duyduğu ve 1 kere de değil, HER ZAMAN DUYDUKLARINI söyledikleri belki yüzlerce yıldır var olan bir söylenti hakkında Garp'ın üstlerine bunun doğru olup olmadığını sormaması alenen saçmalıktır.

Dragon bile bilmiyor demişsin, Dragon orada 17 yaşında ve ilk kez görev almış, eğitimde bir er olarak yansıtılıyor. Dragon denizci iken ilk kez Av Partisi oluyor. Garp ise 18 yıllık denizci ve koramiral ve 18 yılda 6 kere daha Av Partisi yapılmış, bu partiye katılan erler, albaylar, kaptanlar, yüzbaşılar, binbaşılar, koramiraller ve sairden muhakkak bilgi alması gerekir Garp'ın. Almadım diyorsa bu hikaye saçmalıktır.

WB Linlinle kaç yıldır birlikte, adam açıkça HER ZAMAN DUYARDIM diyor, Rocks'tan önce de duyuyormuş yani, ki Linlinden duyduğuna dair tek bir ima bile yok, diğer Rocks ekibi biz duyduk demiyorlar, sadece WB duyduğunu dile getiriyor ki WB en son babalar duyar hesabı istihbarat ağı falan olmayan bir adam.

Özetle, Garp'ın 3 yılda bir yapılan Av Partilerinden hiçbir şekilde haberinin olmaması, söylentisini bile duymaması ağır saçmalıktır. Bir sonraki bölüm bilmiyordum/duymadım derse yazar ağır sıçar, o kadar diyeyim.

Büyük ihtimalle soyunun devam etmesini istiyor. Çünkü adamın sadece ailesini değil tüm memleketini yakıp yıkacaklar. Bakış açın tamamen yanlış. Ne yani sen şimdi amerikayı fethe çıktın diyelim, ama adamlar aileni aldılar ve TR'yi haritadan silecekler. Ne yapacaksın kardeş?
Rocks Amerika'yı fethe çıkmıyor, Dünyayı fethe çıkıyor, Dünyayı fethederse Amerika da kendinin olacak, Türkiye de kendinin olacak, soy dediğin şey de kendinden devam edecek olan şey. Cengizhanın şuan 3 milyon torununun olduğu söyleniyor, her gittiği yerde biriyle olmuş, Rocks da benzerini yapardı, Davy soyunu devam ettirirdi.

Ki ben Tanrı Vadisine gitmesin demiyorum, gitsin ama motivasyonu Kutsalları ve Denizcileri yok etmek olsun, karımı/oğlumu kurtarayım olmasın, bu düşüncenin ne kadar saçma olduğunu dile getiriyorum.

Dragon örneği çok bariz ya, adam denk geldi diye Smoker'dan kurtarıyor Luffy'i, yoksa çocuğu umrunda bile değil.

Tahtı hedefliyorsan, insanları arkada bırakmayı bileceksin, Türkler yüzlerce yıl taht için kardeşlerini, çocuklarını, akrabalarını boşuna boğdurmadı.

O yüzden Tahtı hedefleyen Rocks'ın önüne karı/çocuk zaafiyeti konulmasını çok ucuz hikaye olarak yorumluyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık