Wang zhi'nin yaptığını bilmiyorlar o yüzden aksiyon almadılar.Wb Wano konusuna gelirsek orada ki suç tamamen Oden'de.Wb den ayrılıp Roger korsanlarına katıldı(bir nevi ihanet etti.).Wano'ya poneglifi alıp gitti,Wano'da sorun olmasına bilmesine rağmen sonra gelip savaşıp halkı kurtarmak yerine 5 yıl boyunca dans edip Kaidou'yla kandı.Sonrasını biliyorsunuz zaten.Wb Oden öldüğünü yıllar sonra öğreniyor.Şimdi bunu yapmaya kalkarsa bir sürü oğlunu boş yere tehlikeye atacak.Zaten WB gereksiz çatışmalardan uzak duruyor.Onları kurtarmak başka ama.Bölümü aşırı beğendim dolu doluydu. Xebec'e karşı ön yargılıydım ama aştım o hisleri kanım ısındı. Haraldı ve gemisini isteseler anında yok edebilecek bir ekip var orada. Xebec'in bu kadar merhametli olması garip geliyor. Uçabilen shiki deprem gönderen Wb filan. Harald karakteri çok sinir bozucu olmaya başladı.
Davy Jones hala kafama oturmadı hikayede Joy Boy ile aynı kişi mi farklı mı. Diğer D'ler garip bir durumda kaldılar.
Garling Rayleigh'den iyi bir dayak yemeli.
Shakky şüpheli bir şekilde pek bir suskun duruyor.
Ivankov harika bir karakter![]()
Ödüller sanırım retcon oldu sayıları artırıldı bu kadar kısa süreli retcon garip geliyor.
Denizciler iğrenç bir organizasyon olduklarını bir kez daha kanıtladılar. Kamu malıyla adaya köle taşıyorlar efendileri için. Lmao. Zamanında denizcilere keşke hiç sempati beslemeseymişim.
Anlamadığım şekilde bu Ochoku, Teach ortaya çıkana kadar o kadar süre nasıl korsan adasını yönetti. Kimse umursamadı mı yoksa Shakky nasıl kaçırıldığını bilmiyor mu yada anlatmadı mı? Wb, Roger, Shiki filan bu adamı nasıl canlı bıraktılar hayret. Hadi Wb filan o kadar umursamıyor Wano'yuda görmezden gelmişti ama Roger Squardo'nun tayfasına acımamış Shanks'in sözleriyle kendi sevdiği kişiler söz konusu olunca geri adım atmayan bir adam.
Rip Don Marlon
Shakky'de mero mero no mi olsaydı Dünyanın Kraliçesi olurdu.Bu Shakky'nin güzelliği olayı normal bir şey değil. Yani sırf güzel bir kadın kaçırıldı diye dünya genelindeki ekonomi nasıl olur da haftalarca sekteye uğrar? Ülke bazlı yas ilan edilir? Günümüzde aynı şekilde görülen Hancock'a bu muamelenin üçte biri bile yapılmıyor.
Mesela Hancock yerine Shakky'nin Impel Down'a gittiğini varsayalım. Sanırım "herkesi serbest bırakın" dese, Magellan falan kapıları direkt açardı.
Mero mero olmadan kraliçe olmuş. Oda boş yapmış.Shakky'de mero mero no mi olsaydı Dünyanın Kraliçesi olurdu.![]()
Bu Shakky'nin güzelliği olayı normal bir şey değil. Yani sırf güzel bir kadın kaçırıldı diye dünya genelindeki ekonomi nasıl olur da haftalarca sekteye uğrar? Ülke bazlı yas ilan edilir? Günümüzde aynı şekilde görülen Hancock'a bu muamelenin üçte biri bile yapılmıyor.
Mesela Hancock yerine Shakky'nin Impel Down'a gittiğini varsayalım. Sanırım "herkesi serbest bırakın" dese, Magellan falan kapıları direkt açardı.
Olur mu abi, E. Oda usta yazarlığını konuşturarak bütün dünyayı bir adaya topladı.Mero mero olmadan kraliçe olmuş. Oda boş yapmış.
Olur mu abi, E. Oda usta yazarlığını konuşturarak bütün dünyayı bir adaya topladı.![]()