Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158: Rocks, Harald'a Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 51 68.9%
  • Orta

Kullanılan: 17 23.0%
  • Kötü

Kullanılan: 6 8.1%

• Kullanılan toplam oy
    74
Glorriasa aşk hastalığından bahsetmişti.

Roger da aşk hastalığına mı yakalanmış o kadar senedir Shakkuyaku'ya olan aşkından hasta mı olmuş acaba?

Şuraya baksana dönemin en büyük korsanları Kanka çıktı.:D

Kim derdi Roger ve BM aynı sofrada içki içecek? Roger WB'yi çağırın onunla içmek istiyorum diyor. Tabi bunda etkili olan Shakky.

Son düzenleme:
Dr. Kureha, nereden ve nasıl çıkacak diye bekliyorum... "D" hakkında bilgi sahibi olan birinin geçmişin bu kadar anlatıldığı bir FB'de olmaması garibime gidiyor.
Dr. Kureha şuanda 141 yaşında, bu bölüm 40 yıl önce, kadın o sıra 101 yaşında Haralddan bile büyük ne işi var korsan adasında :)

Bu kadını bir D.nin gemisinde görmek için muhtemelen 100 yıl geriye gitmek lazım

Hepsini geç yine bir D fırtınası geliyor demek için bu kadının doktor veya zeki olmasına bile gerek yok, her 20 yılda bir D piyasaya çıkıp terör estiriyor desen kadın 7 kuşak D görmüş oluyor :)

Dr. Kureha şuanda 141 yaşında, bu bölüm 40 yıl önce, kadın o sıra 101 yaşında Haralddan bile büyük ne işi var korsan adasında :)

Bu kadını bir D.nin gemisinde görmek için muhtemelen 100 yıl geriye gitmek lazım

Hepsini geç yine bir D fırtınası geliyor demek için bu kadının doktor veya zeki olmasına bile gerek yok, her 20 yılda bir D piyasaya çıkıp terör estiriyor desen kadın 7 kuşak D görmüş oluyor :)
O kadar yaşlımıymış... Maşallah neneme bak, kaç yıl olmuş hala fişek gibi 😂😂 Vallaha dediğin gibi olur, kadın o kadar yıl yaşamış; kör olsa bir "D" ile karşılaşır. Bu kadar yaşlı olduğunu bilmiyordum bu arada, görünce şok oldum. 😂😂

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık