Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156: İdoller

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 76 75.2%
  • Orta

Kullanılan: 16 15.8%
  • Kötü

Kullanılan: 9 8.9%

• Kullanılan toplam oy
    101
Bu arada anlaşılan bu dönemin en büyük adamları roger-garp-xebec büyük korsan çağında bu üçlü efsane olarak anılabilirmiş yani o dönemin efsane üçlüsü bu üçü kısaca anlaşılan sonradan xebecin ölmesi ile wb eklenmiş.

Bazı arkadaşlar garpla savaşırken roger glorıosaya bakıyor felan demişti adam baya onları ezin sinirle garp diye bağırmış garpın rogerı takıntı yaptığı gibi garpı duyunca rogerda gitmekten vazgeçip garpa saldırıyor bunlar baya ezeli rakip.

Rox ekibi gerçekten çok güçlü çıktı bu bölümle as üyeleri 14 tane

Rox= kk seviyesi vardır
Wb= yonko-yonko+ dır god valley zamanı
Shiki= yonko lvl
Silver axe=yonko lvl
Captain jhon=amiral+ lvl vardır bence
Bigmom= yonko lvl god valley prıme halidir
Ochoku=karasakalın bunu devirmesi için koby desteği gerekti ve o zamanlar bu adam yaşlıydı bence amiral-amiral+ dır
Don marlon=sağkol ayarı vardır
Babel=jinbeden birazdaha güçlüdür
Stussy=yonkonun 3-4.adamı savaş gücü az
Glorıosa=güzelliği arıza
Ganzui=thiriller barkta gördük zırhlı eleman zoan meyvesi var amiral-sağkol ayarı beklerim
Streusen=bu velet ya ben döverim bunu
Gillbaste=4 kollu galiba bu buda boş değildir
Bide ekstra 2 gemi yeni dünya korsanları
(Tahminimce yazdım bu güçseviyelerini)

Ne olursa olsun ekipte baya top tier dencek adam var
Roger garp garling ray gaban bogard
Kalan roger ekibi ve 3 kutsal şövalye
Ve kalan roger ekibi

Bu savaşta ihanet illaki oldu biyerden sonra ben önceden normal dövüşmüşlerdir derdim ama rox ekibi 8-9 kişi sanıodum adamların as üyeleri 14 kişi belki dahada çıkıcak eğer ihanet olmadan yenilmişlerse anlaşılan garp roger garling ray gaban bogard baya beklediğimizin üstü karakterler olmalılar yada rox ekibi beklenenden zayıf olmalı.

Edit: bişiy farkettimde meteor fist normal top atıyor garp roger bunu karşılamak için isimli saldırı kullanmak zorunda kalıyor burda bi arıza yokmu.

Son düzenleme:
Sağlam bölümdü . Kaido'nun böyle köpek yemesi bir garip geldi. İhanetin Beyazsakaldan geldiğini sanmam. Yoksa demir kural getirmezdi. Bigmom un bile etik anlayışı bar. Çocuklara saldırılmaz diye.
Kaptan John ve Strensen uyuz tipler. Bunlar bir fitilleme yapmış olabilirler.

Güzel bölümdü. Bu Kuja tayfasının k-pop grubu gibi gösterilmeleri dışında herşey hoşuma gitti.

Insanlar bölümde gösterilen Tritoma'nın(Boa Hancock dan önceki ölen imparatoriçe) Luffy'niin annesi olabileceğini söylüyorlar. Kişiliği uygun gözüküyor. Ve Kuma'nın onu neden Amazon adasına e postaladığını da açıkllıyor.

Kaptan John ve Shiki'yi sevdim. Kaido o yaşta mahvedebilecek güçteymiş demek ki.

Shakuyaku Gloriosa'dan daha güzel şaka maka.

Xebec'in Kaido'ya dalaşması da ayrı komedi Kaido neyine güvenip kalkıyorsa :D
Xebec ve tayfa kısmında toplam 12 kişi var. Dışarıdan gelen Silver Axe 13 oluyor.

Son Akşam Yemeği tablosundaki Yahuda'nın masadaki 13. kişi olması muhabbeti sanırım burada kullanmış Oda. Yahuda'nın İsaya ihaneti, SilverAxe'in Xebec'e ya da tayfaya sızmış ajan olması muhabbetine dönecek.

Gloriosa tayfaya sonradan katılıyor gibi görünüyor. Belki de aşık olduğundan ya da kadınlar adasını korumak istediği için kendi fedakarlık ettiğinden. Ama belli ki as kadrodan değilmiş. God Valley'de bulunsa bile

Son düzenleme:
Oda'nın çizdiği en güzel karaktarlerden biri rock keşke harald teklifini kabul etseydi. 2 meyveden biri nika meyvesi rocks gerçek tarihi biliyor demek ki ihanet vs olaylar ortaya çıkar da ulan o da şu adama kıyılır mıydı o tayfa nasıl yenilmiş anlam veremiyorum.

Oda'nın çizdiği en güzel karaktarlerden biri rock keşke harald teklifini kabul etseydi. 2 meyveden biri nika meyvesi rocks gerçek tarihi biliyor demek ki ihanet vs olaylar ortaya çıkar da ulan o da şu adama kıyılır mıydı o tayfa nasıl yenilmiş anlam veremiyorum.
Harald korsan olsaydi odulu 4-4.5 B falan olurdu gunumuzde muhtemelen. Xebec Harald’a cok saygi duyuyor ve dengi olarak goruyor. Bu adamin olumunde saibeli isler var gercekten neler dondugunu cok merak ediyorum.

Gercekten iyi niyetli ve durust bir kral izlenimi veriyor karakter. Olay orgusu de tahmin ettigim kadariyla su sekilde: WG Harald’a baris ve globallesme cagrisiyla yanasti. Harald da globallesme dostu oldugu icin egitim reformlari ve pasifizasyon uzerine degisimler yapti. Bir noktada WG’nin amacinin sadece Elbaph’i kolelestirip ordu olarak kullanmak oldugunu anlayinca caymaya calisti. Bu noktada Imu Harald’in niyetini anlayip suikast icin emrindeki askerleri donusturdu. Harald ve Loki beraber askerleri oldurdu ama Harald bu noktada cok yarali oldugu icin Loki’den kendisini oldurmesini istedi. Savas esnasinda Jarul’un kafasina da kilic girdigi icin olaylari yanlis hatirladi. Shanks ve Gaban da detaylari gormedikleri icin Loki’nin meyve icin Harald ve askerleri oldurdugunu dusunduler.

Kaidoyu pek sevmem ama şu bölümde çaylak diye anılan çocuğa karşı kaptan jhon, shiki de rox beraber kılıç felan çekmiş bana baya rezil sahne gibi geldi çaylak dediğiniz adama niye 3 kişi dikleniyorsunuz kardeşim?

Bölüm bence çok vasattı, Roger ve Garpın çarpışması bile pek beni gaza getirmedi, paso hatun muhabbeti vardıki çok sayfa gene israf edili. Rocksın yükselişide ne bileyim beni pek sarmadı ama Rocksın karakteri en azından Kaido salağından bir kaç gömlek üstünmüş sonuçta adamın prensipleri var ve arkadaşlarını çıkar için satmıyor.

belki otekilerin neden xebec'in yaninda oldugunu anlayabiliyorum ama beyazsakali anlayamiyorum. o mekanda olacak biri degil. digerleri hirsli, para goz ve bir sey elde etmek icin oradalar, ama neden beyazsakal orada? mary geoise'yi mi yikmak istiyor?
ote yandan kaido'nun tekme yemesi guldurdu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık