Dragonun uzaklara bakması lazım şuan taktik düşünecekGeriye gücü tam ortaya konmayan temel birkaç karakter kaldı. Dragon, Mihawk, Shanks, Urouge. Gerisi de bunların tayfası falan.
Dragonun uzaklara bakması lazım şuan taktik düşünecekGeriye gücü tam ortaya konmayan temel birkaç karakter kaldı. Dragon, Mihawk, Shanks, Urouge. Gerisi de bunların tayfası falan.
Para olsada sadece parayla öyle bir tayfayı bir arada tutamazsında zaten tayfa patladı büyük ihtimal tanrı vadisindeRocks Kutsal Ejder hazinesini aldıysa tayfayı parayla bir arada tutuyordu yüksek ihtimal. Paralı Korsan grubu gibi bir şeydiler.
Muhtemelen WB'nin ve diğerlerinin bir gemisi bile yoktu. Gemi almak için bir arada durdular. Dediler para kazanır giderim.Rocks Kutsal Ejder hazinesini aldıysa tayfayı parayla bir arada tutuyordu yüksek ihtimal. Paralı Korsan grubu gibi bir şeydiler.
WB bir güce biat edecek birisi gibi durmuyor. Filmdeydi galiba, Shiki de Roger öldü senin çağın falan diyordu galiba WB'ye.Para+Gücü ile bir arada tutuyordu muhtemelen.
Wb gel aile olalım dese yeter katılması için Wb hükümetmiş imuymuş çok umrunda olan birisi değil rafteli reddetmiş bir adam kaido,big mom raftel için okadar uğraşmasına rağmen adam ilgimi çekmiyor diyip reddediyor bunu yapacak başka adam yokturWbnin aklına girmiştir Hükümet çok zalim ben daha iyisini kuracağım diye. Wbye demiştir ben senin abinim aileyiz tarzı muhabbetle kendisine bağlamıştır.
Şuanda tayfanın okadar güçlenmesine gerek yok ki hocam imu hariç aşırı güçlü diyebileceğimiz kim var düşman olarak garling,karasakal olabilir en fazla eski zamanla şuanki pek aynı değilBence seri sonunda Hasır Şapka tayfasının herkesin önüne geçeceği artık netleşti gibi. Luffy tüm zamanların en güçlü karakteri olarak zirvede olacak. Zoro’nun Beyazsakal-Ryuma seviyesini geçmesi, Sanji’nin ise Big Mom-Kaido kalibresinde bir güce ulaşması olası duruyor. Seri sonuna yaklaştıkça güç seviyesi iyice uçmaya başlıyor.
Ayrıca tayfada en az 3-4 kral haki kullanıcısı olacağını düşünüyorum. Zoro, Sanji, Yamato, büyük ihtimalle Loki ve seri sonuna doğru belki Jinbe de kral haki açabilir gibi duruyor.