Reis gura gura yemeden bile Roger'ı dövüyordu xD
Reis gura gura yemeden bile Roger'ı dövüyordu xD
Belki geliyordur, bilemicem
Senin bu hayal perestliğin apayrı seviyelere çıkmış.Reis gura gura yemeden bile Roger'ı dövüyordu xD
Haci hep ayni seyi yazdigin icin mecbur bizde ayni seyi soylicez. Wb nin yedigi hasarlari kim yedide su an hayatta acabaaGoogle a wb vivre card yazıosun ilk çıkan wb yazısına tıklıyosun öeviriyosun ve ünvanın yıkım gücğne itafen verildiğini anlıyosun.
Rogerı garptan üste koyman içinde bi sebep yok ? Arkadaşın garpı üstte görmesi niye sorun olsun?
Kk=en güçlü diye bi durum yok odenin varsa rogerı çıkar rayleıgh kaptan olsun kk olurdu.
En güçlü ünvanı 1v1 de herkesi yener diye yorumlanamaz onu geçtim vivre carda bakıp yıkım gücüne itafen verildiğini belirttim zaten yaşlı wb ye bile strongestman denior ama featlere bakınca batıyor ifadenin çürümesi ordan belli.
1 panel çarpışmaları eşitlik vermez ve ordaki roger hasta harald~roxda alalım o zmn tek çarpışmadan rogerı direk üstün çizmedi diye wb=roger hiçbişekilde olmuyor öyle bi mantık yok
Seri içinde en güçlü diye anılan roger varkende en güçlü diye anılan wb çoğu ifadede rogera denk geçti garp gibi bu üçlüyü eıchıro oda denk lanse etti aralarında ciddi bi dövüş yaptıklarını bize çizerek göstermedi bile.
Ben xebecden ful kutsal ejder düşmanı ve hükümet düşmanı sanmıştım ama bu adam rastgele takılıyor her şeye düşman
Ne vardı kutsal şövalye öldürüp rehine olarak kutsal ejder kaçırsan
Karasakaldaki zeka xebecde yok
Aynen kanka, lütfü çok büyük çar xDSenin bu hayal perestliğin apayrı seviyelere çıkmış.WB gura gura'dan önce Cuma namazı için abdest alan Rocks'a mendil tutuyordu.
oğlu da dayak yediği adamdan hoşlanıyor. Böyle cins bunlar.Harald'a bak.oğlunu döven adama ziyafet veriyor