Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklenen Xebec'in elini kolunu sallayarak çıkmasıydı. Ama Teach gibi topuğu vura vura kaçmış gibi duruyor. Yine de büyük başarı tabi. Ama spoilerdaki tartışmalarda elini kolunu sallaya sallaya bunu yaptığı iması yerleştiği için şimdi bu yaptığının değeri düştü.
Xebec'in değerini düşürme çabaları görüyorum :p Luffy, Rocks korsanların gemisinde olsaydı, görevi ömür boyu kamarot olmak olurdu.

Tanrı vadisi olayında çok farklı işlere şahit olacağız
Garp Roger vs xebec olayı farklı şekilde anlatabilir
Propaganda veya olayların üstünü kapatmaya dayalı bir şey vardır

Mihawk Buggy'nin adamı oluyor. Xebec bunları adamı yapıyor. Mihawk daha Crocodile'ı bastırabilen bir adam değil. Xebec'in övülmesi gereken durumunu eleştiriyorsun.
Reis sen Mihawk'ın karekterini pek anlamamışsın galiba. Mihawk Cross Guild teki herkesin bir on gömlek üstündedir de adam oldukça sakin kendi halinde bir adam. Buggy'nin olayıda işin komedisi. Buggy komedi karekteri. Marinford'ta gördük. Yanındaki adamlar Buggy'i Beyazsakaldan daha güçlü görüyordu. Ya bu işin komedisi. Mihawk'ın şu sıralar ilgilendiği tek şey huzur. Adam ömründe o kadar çok savaşmışki artık biraz huzur istiyor. Bu anlamda Exbec'in tamamen tam tersi bir karekter. Burada neden Mihawk'ı aşağılıyorsun anlamıyorum. Fanboyluğun gereği yok. Hepimiz biliyoruz ki Mihawk One Piece'in zirve karekterlerinden biri.

Ben xebecden ful kutsal ejder düşmanı ve hükümet düşmanı sanmıştım ama bu adam rastgele takılıyor her şeye düşman
Ne vardı kutsal şövalye öldürüp rehine olarak kutsal ejder kaçırsan
Karasakaldaki zeka xebecde yok

Oda'nın stüdyosunda İmu'nun peluşu da bulunuyormuş.

Kendisi de ne çizeceğini bilmiyor herhalde, uyduracak bir şeyler. :)

Kendiside nasıl tasarım yapacağını bilmiyor ki
İlk başta ortaya silüet atıyor sonra zamanı geldiğinde tasarımı düşünürüm kafasında ilerliyor
Sinsi odanın şu an yaptığı da ortaya resim atıp fanlardan teori toplamak.
Bu aralar Fan teorileri de sürekli tutuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık