Dragon paşam bir şeyler yap artık yeter be
İnşallah bide karasakal yakıyordur daha fazla haZ verirUmarım bölümün yarısı kutsal topraklardaki durumu gösteriyordur.
Karasakal'ın yaktığını pek sanmıyorum ama ortada büyük bir karışıklık varsa kendisi muhakkak yakından takip ediyordur. Zamanı gelince dahil olacaktır.İnşallah bide karasakal yakıyordur daha fazla haZ verirgirişte ze hahahahha yapsın hatta
Keşke zamanında Toriko içinde yazaydın be usta.Brook Gunko'nun kızı olduğu hatırlayıp bandajlarını çıkarır, o sırada adım attığı anda yerden siyah şimşekler çıkmaya başlar, meğer Brook'un bastığı yerdeki taşa JoyBoy 800 yıl önce düğüm atmıştır, çıkan Kral Hakiden KŞ'ler bayılır, IMU da LANET OLSUN SANA JOYBOY diyerek nefes nefese kalır, kelebekli odada anksiyete krizine girdiği gösterilir, Brook, hızlıca koşarak Gunko'yu yere düşerken tutar.
Şu yazdığım senaryonun E. Oda'nın yazacağından iyi olduğuna kesinlikle eminim, göreceğiz.![]()
Olası elbaf senaryosu:Brook Gunko'nun kızı olduğu hatırlayıp bandajlarını çıkarır, o sırada adım attığı anda yerden siyah şimşekler çıkmaya başlar, meğer Brook'un bastığı yerdeki taşa JoyBoy 800 yıl önce düğüm atmıştır, çıkan Kral Hakiden KŞ'ler bayılır, IMU da LANET OLSUN SANA JOYBOY diyerek nefes nefese kalır, kelebekli odada anksiyete krizine girdiği gösterilir, Brook, hızlıca koşarak Gunko'yu yere düşerken tutar.
Şu yazdığım senaryonun E. Oda'nın yazacağından iyi olduğuna kesinlikle eminim, göreceğiz.![]()