Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1112: Zor Açı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 32 26.0%
  • Orta

    Kullanılan: 48 39.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    123
Luffy'nin g5 i bitti, adaya 5 gorosei gelip tüm tayfayı kuşattı. Kısaca öncesi gibi yine tüm güç dengeleri bozuldu. Önceden devler ve g5 luffy gelip bu olayı dengelemişti. Yani kısaca yine birileri gelecek bunu dengelemek için.
Bu yüzden spoilerde son sayfada Mars yukarı bakıyor diyorlardı ve buradan bir yardım gelecek beklentisi ortaya çıkıyordu.

Ama ben buradaki yukarı bakma olayının yardım ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Su sesi efektinden ve Mars'ın tam karşıya bakma açısından bunun bir deney tüpü tarzı bir şey olduğunu düşünüyorum.
Efektler aynı neredeyse. Acaba farklı bir ırkın klonu mu var ya da farklı bir deney mi? Ama odanın kendi öldükten sonra işe yarayacak bir yer olduğunu düşünürsek kendi klonu tarzında bir şeyde olabilir. Eğer vegapunk ölürse meyvesi de kaybolmayacak mı? Punk records da bildiğin vegapunk'un meyvesi ile oluşan beyni. Ölünce tüm emekleri gitmesin diye bir şeyler yapmış olabilir.


Biraz kilişe ama vegapunk'un deney tüpündeki beyni de olabilir. Öldükten sonra Punk records hala çalışır halde kalmasını sağlayacak kısımı buraya koymuştur. Oda 10 küsür sene bizi dahi vegapunk diye beklettip karakteri sakladı. Sonra karşımıza karakter tasarımı olarak Einstein'in çakması bir karakter çıkardı. Einstein'ın bildiğiniz gibi öldükten sonra beyni çalınıp incelenmişti. Çok klişe ama buradaki olaya uyuyor.

Yardım olayına gelirsek. Goroseilerin bulundukları pozisyonlarını düşünürsek birileri bunları hemen durdurmazsa tayfadakilerin çoğu ölecek veya tayfanın kaçış yolları kalmayacak. Yani hepsini hemen öldürecek bir güç olmadığından tek bir ihtimal aklıma geliyor. Bunları bir araya toplanmak zorunda bırakacak çok güçlü bir rakip gelecek veya çok önemli bir olay olacak. Şu anki durumda ben bir robot diyorum.

Dragon filan diye boşa ümitlenmeye gerek yok. Çünkü ne zaman ümitlensek hayal kırıklığına uğruyoruz. Buraya gelmesi mantıklı. Çünkü vegapunk ile geçmişi ve buradan alacağı teknoloji ordusuna güç katar. Ama Oda bu karakteri saklamaya niyetli gibi. Oda belli ki bu karakteri dünya hükümetine, kutsal dragonlara karşı olan savaşa saklayacak.
 
Son sahnede serapim king ve kaido diyordum ama amirallerden biride olabilir kizaru ağırlıklı. Yada manyak herif kendi serapimini yaptı. Vegapunk serapim :at:
 
Bu goresei ler konusunda Oda işin ayarını kaçırdı gibi verdiği güç konusunda.Adamlarda deli gibi haki var ve hiçbir hasardan yenilgi düzeyinde etkilenmiyorlar.Hasarı alıyor ama sonuçta hiçbirşey olmamış gibi kaldıkları yerden devam ediyorlar.Muhakkak bunların yenilenme olayını iptal edecek birşey göreceğiz ve ne olacak acaba.Kral haki falanda çöpe döndü bir halta yaramadı.Oda yeni bir güç çıkarıyor parlatıyor ve sonrasında peçete gibi çöpe atıyor.
 
Şu kılıçlı gorosei iyi ya , gerisi goroseilerin kaliteyi düşük gösteriyor.

Oda nedense kaç bölümdür zoroyu düzgün bir yere konumlandıramadı , umarım düzgün bir planı vardır. keza sanji ve jinbei de , resmen , oyalıyor saçma sapan işlerle.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık