Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1089: Yeni Bir Bölüme Giriş! Luffy ve Sabo'nun Yolları!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    24
Yeni opening tırt, yeni ending çok güzel olmuş. Duygulandırdı.

Bölüm görsel olarak hoştu sanırım yönetmen değişmiş bu arc için. Yüz göz çizimleri de hiç fena değildi diğer bölümlere kıyasla. Tek sorun bölümde çok az manga sayfası kullanılması. 9 sayfa nedir? İdeal uzunluk 2-3 bölüm iken yani.

Bölüm hoştu açıkçası.

Arc için ise heyecanlıyım, özellikle Karasakal sahneleri için takipteyim. Şu hayattaki tek zevk zevkimiz Akio Ooutsuka seslendirmesiyle Karasakal izlemek.
 
Bölüm çok iyiydi aklımdaki çoğu soruyu giderdi. Imu'nun erkek olma olasılığı şu an gözümde daha da arttı ve teorim doğrulaşıyor.
 
Bu bölümü de mi beğenmeyen var? Wano'da gözleri kanatan efekt patlamaları yoktu sırf bu açıdan bile beğenilmesini beklerdim.

Lulusia'nın yıkılışı ve son sahnede tayfanın yavaş çekimde yaşadığı gerilim ve son sahnede görülen megalodon sahnesinde çalan müzikler etkili olmuş. Bence gayet iyi bir bölümdü.

Bölümde sevmediğim tek şey Zoro'nun suyu kestiği sahnede Usopp ve Brook'un verdiği tepkiydi. Bunca zaman yaşadığınız maceralarda Zoro bunun yüzlerce misli güzel sahnelere sahip halen ne diye abartılı tepki veriyorsunuz!?

Bu bölüm Brook ve Usopp = KF Zorocular
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık