Yamato yakıyor, çocukluğu ayrıca çok tatlı ve sevimli.@İtachi_27 koş tam senlik ışık patlamalı.
Bu kızı sevmeyen de ne bileyim...
Ayrıca ışık patlaması için bana yazmana şaşırdım. Wano'da ışık patlamasına en çok Zoro sahnelerinde maruz kalıyoruz.
Yamato yakıyor, çocukluğu ayrıca çok tatlı ve sevimli.@İtachi_27 koş tam senlik ışık patlamalı.
Benimki sevmemek değil nefret etmek. Ayrıca konu gene niye Zoro'ya geldi ya...Yamato yakıyor, çocukluğu ayrıca çok tatlı ve sevimli.
Bu kızı sevmeyen de ne bileyim...
Ayrıca ışık patlaması için bana yazmana şaşırdım. Wano'da ışık patlamasına en çok Zoro sahnelerinde maruz kalıyoruz.
Işık patlaması dedin ya. Sanki ben o sahneleri seviyor muşum gibi anlattığın için o sahnelerin daha ziyade Zoro sever animetörler tarafından yapıldığı için konusunu açtım.Benimki sevmemek değil nefret etmek. Ayrıca konu gene niye Zoro'ya geldi ya...
Gece rüyalarına Zoro'nun girdiğini ve seni kılıçla kovaladığını düşünmeye başladım.Işık patlaması dedin ya. Sanki ben o sahneleri seviyor muşum gibi anlattığın için o sahnelerin daha ziyade Zoro sever animetörler tarafından yapıldığı için konusunu açtım.
Ben Zoro'yu rüyalarımda hep Sanji'yle kırlarda yatarken görüyorum.Gece rüyalarına Zoro'nun girdiğini ve seni kılıçla kovaladığını düşünmeye başladım.

Oda'lık onlara da geçmiş.Ushimaru sahnelerini Zoro'nun babası gözüktü gibi başlıklarla atmışlar. İzlenme uğruna her şeyi yaparlar.![]()