Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 912: Amigasa Köyü

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 152 60.3%
  • İyi

    Kullanılan: 80 31.7%
  • Orta

    Kullanılan: 12 4.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 4 1.6%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 4 1.6%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy Zoro'yu Sanji sanıyorsa bu da güç dengeleri açısından bir işarettir. İletiyi güzel bir yolla Luffy üzerinden vermiş Oda.
 
Luffy ve Zoro yamulmuştur.Tama ne olduğunu anlayamaz çünkü ikisi en başta üstündüler.Hawkins :Teke tekte yenilgi alabilirim ama 2 vs 1 söz konusuysa şu ana kadar hiç kaybetmedim.Bana beraber saldırmanız yapacağınız tek hataydı.Sizi ona sunduğumda Kaido-san beni ödüllendirecek.Tam paketleyip götürecekken arkada silüet belirir.Orada dur bakalım diye bağırır. Law oraya gelmiştir ve Law vs Hawkins başlar.
 
wanoda zoro gibi başka roninler ve esir edilen kozuki klanı üyeleri,başka esirler ve o-tama gibi kaçabilenlerde var demekki bu wanonun sonunda hepsi kurtulur ve birleşirse sağlam bir ordu açığa çıkar süpernovaların da dahil olduğunu varsayarsak minkler ve marcoda dayanamayıp gelirse denizcilerden smoker da gelebilir tashigiyle ve tashigiyide kılıçların peşindeyken görmüş oluruz zaten kaidoya bigmom luffynin geleceğinin haberini çoktan verdi büyük curcuna kopacak havada savaş kokusu var bir de bigmom wanoya gelirse tadından yenmez valla
 
Keske kapissalar da ağzini burnunu kirsa bizimkiler hawkinsin. Ama sanmiyorum. O medyum da yeteneğiyle ihtimal olarak geleceği görebiliyor. Yenileceği dövüşe girmez. Bizimkilerle kapisacaksa @Millennium Wizard ın dediği gibi bir avantajli yeteneği vardir ya da hic girmez dövüşe.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık