Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Ön yargımı bir kenara bırakıp okuyayım dedim. Bırakabildim mı? Hayır. Ama boşuna uğraşmışım onu anladım. Olmamış, dahası mangaka bütün fanservice, boş beleş ne varsa bir bölüme sığdırmayı başarmış, tebrikler. Bir de friends kelimesi çok az kullanılmış, böyle olmaz arkadaş. 5 kelimeden 1'i değil 3 kelimeden 1'i friends olmalı, ayıp ayıp. Bu da benim Eden's Zero hakkında ilk ve son yorumum olsun.
 
Neden her seferinde kullanmamışlar, yok ateş büyüsü, yok su büyüsü falan yok mu bu seride, neden uğraşmışlar bunları öğreneceğim diye? Hepsi sevişelerdi, 150 tane çocuk yapsalardı hepsini sevselerdi, yönetselerdi dünyayı. Boşuna uğraşmışlar yok ejder, yok salami satırı falan.
:hhh:Manga uzasın diyedir niye olacak.Dışarıdan en büyük problemi ecchi ve op kopyalama konusu gibi duruyor.Ecchi diye satıyorsan problem yok ama shounen diye ecchi satıyorsan ikisinin de kaymağını yemek ve okuyucuyu kandırmak oluyor biraz.
 
Manga bu, ne bekliyorsun? Op çok mu tutarlı? Çünkü o Erza'nın altını doldurdu. Anasına bak. Adam sevgi ve nakama ruhunu işliyor. En güçlü büyü de sevgi ve aile. Gayet mantıklı yani. D. iradesi saçmalık o zaman ya da o Lufy farklı mı? Eleştiri yapacaksan mantıklı yap.
Kaido'yu nasıl yeneceğini kara kara düşünen bir manga'ka ile, Erza'nın annesinin, Acnologia'yın, Zeref'in bir bölüm önce yanına yaklaşamayan krallık bir bölüm sonra tek attı. Tabi çok mantıksız'ız biz. Bu işte mantık ararsak izlediğimiz takip ettiğimiz herşey çok saçma ve hayali. One piece'de tutarsızlık varmı? tabiki vardır. Ancak Fairy Tail'deki gibi her sıkıştıklarında uwaaaaaaa kankaaaa pata küte dalıp, imkansıza yakın olan karakterleri 2 görselle yenerlerse, buna ben tutarsızlık derim. Tabi sen en büyük sevgi büyüdür diyorsun, ikna oluyorsan fazla söze gerek yok tabi. Sonuç olarak kimisi Ferrari'ye binerek mutlu olur, kimisi Şahin'e. Önemli olan mutlu olmak. Bu seri Naruto gibi değil, naruto'da ne kadar güçlü olursan ol darbe alırsan inersin.
 
Kaido'yu nasıl yeneceğini kara kara düşünen bir manga'ka ile, Erza'nın annesinin, Acnologia'yın, Zeref'in bir bölüm önce yanına yaklaşamayan krallık bir bölüm sonra tek attı. Tabi çok mantıksız'ız biz. Bu işte mantık ararsak izlediğimiz takip ettiğimiz herşey çok saçma ve hayali. One piece'de tutarsızlık varmı? tabiki vardır. Ancak Fairy Tail'deki gibi her sıkıştıklarında uwaaaaaaa kankaaaa pata küte dalıp, imkansıza yakın olan karakterleri 2 görselle yenerlerse, buna ben tutarsızlık derim. Tabi sen en büyük sevgi büyüdür diyorsun, ikna oluyorsan fazla söze gerek yok tabi. Sonuç olarak kimisi Ferrari'ye binerek mutlu olur, kimisi Şahin'e. Önemli olan mutlu olmak.
Yalnız bu daha çok Şahin beş para etmez ama ferrarinin de eksikleri yok mu tartışması gibi geldi bana.
 
Yalnız bu daha çok Şahin beş para etmez ama ferrarinin de eksikleri yok mu tartışması gibi geldi bana.
Hayır, benim örneğimde mutluluğun kesin ve belirli bir noktası olmamasıdır. Ben sevgi en büyük büyüdür ile mutlu ve ikna olmadım, ama arkadaş olmuş. Bende mutlu olmuşsa söylenecek her söz boş. Sonuçta yaptığımız herşeyi zevk almak ve mutlu olmak için yaparız.
 
Seinene kayan sahnelere sahip olsaydı harika denilebilecek bir seri olurdu. Mangakanın elinde çok güzel bir evren vardı. Çizimleri de güzeldi adamın. Ama işte...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık