Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş bana demiş her halde :D ben haki kullanmadılar vs demedim shanks ile gerçek 1vs1 atsalar dı shanks içinden geçerdi dedim :) birisi denizci köpeği olmuşken birisi yonkou olup beyaz sakal ile kılıç çarpıştırıyor :) ne diyorlar şahin göz ile kılıç duellolarınız ki eminim haki maki yoktu klasik kılıç kapışmaları o kadar :) eğer shanks kadar güçlü olsaydı en azından denızlerde korsanlık yapardı gıdıp denızcı kopegı olmaz dı :) ben adamı kucumsemıyorum ama ne amiral alıcak gucu nede yonkou alıcak gucu var . yav az mantık yurutun shanks sizce yonkou olmak yerıne gidip denizcilerden emir alan bir korsan olmak istermiydi :D hiç bir shichibukai hiç bir amirali 1vs1 de yenemez bu nettir yenebilicek konum da güçte olsa zaten emir almaz shichibukai olmaz dı :) yonkou ustu gorenler var :D la manyakmısınız sıze kk wb ne bılım kaido kadar güçlü veya 1 tık altında güçlü adam denizci köpeği olmayı seçermi hangi akla mantıkla seçer :D adamın 1 tek ünvanı var o da dünyanın en güçlü kılıç ustası o kadar :)

1:08 de mihawk'ın kendi sözleri :)
 
Tilqi_Gin Ne yapıyorsun? Ne zamanki mesajı bulup alıntılamışsın Tebrik ettim valla. Şimdi mesajını okuyayım. Cevap vermem büyük ihtimal zaten.
 
KK olmak beni geçmekten bile daha zor.
Şu adamın hadsizliği inanılmaz.
Önüne arkasına bakmıyor, yanında bir kişi bile yok sap gibi dolanıyor ortalarda sonra tutup kendisini, koskoca korsanlar krallığına ulaşmayla kıyaslıyor. Dünyanın en güçlü adamını görünce falan saldırıyor. Herhalde güç ölçme işinde çok amatör :artiz:
 
Mihawk shichi seviyesidir, şöyle eziktir, hükümet köpeğidir vs vs diyenleri yazdım bir kenera.
Eğer Zoro'yu Mihawk'tan daha güçlü biriyle bir ankette oylarlarsa banlanma pahasına küfür edecem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık