Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya her şeyi anlarım da istese KK olur nedir? Sanki KK olmak için düz bir yola gidiyorsun ve bitişe vardığında oluyorsun. Koskoca seride KK olan sadece bir kişi var. Ona yaklaşabilen de ''en güçlü adam'' Wb var. Wb bile öyle veya böyle olamamış. Ama adam bu ünvanı alamadı.
 
Teach ve Shanks arasında malum bir durum var ve bunların ileri de karşılaşma ihtimali epey yüksek.Teach'ten sonra çok yüksek ihtimalle Shiryu gelicek güç olarak.Shiryu bir kılıç ustasıyken neden Beckman kılıç ustası değil ? Belki de 2. adamları eşleştirdiğimiz de Shiryu-Beckman çıkmıyordur.Teach'in tayfa 10 kişiyken Shanks'ın tayfa neden 9 kişi olarak tasarlanmış ? Belki de oraya sonradan 1 ekleme yapıcak Oda.Peki serideki mevcut isimleri değerlendirdiğimizde en uygun isim kim olur ? Evet Mihawk.Yani o 10. kişiyi Mihawk'ın doldurma ihtimali epey fazla ve bu da Beckman'ın önünde olduğu anlamına gelir ki yine bu da doğal olarak Mihawk>sağ kol demektir.

Ha bu dediğim sadece bir ihtimal ama yine de Mihawk'ın gücüyle ilgili ipuçları 1 taneden ibaret değil.Adamın hayvan çıkma ihtimalini düşündürecek birden fazla ipucu var.
 
Kılıç geleneğinin Japon tarihindeki yeri ve önemi belli :) Rahat Yonkou seviyesi çıkar.

Ünvan da bu işin hikaye kısmı işte, diğer en ünvanlı karakterlere bakınca gücünün ortalaması az buçuk anlaşılabilir.
 
Yazık nasıl zor durumda kaldıysa artık hükümete yaslanmak zorunda.
Shiciler hükümete zor durumda kaldığı için mi yaslanıyor ? Dof'ta mesela öyle bir şey görmedik.Aksine kendisi diyordu "Beni yakalayamayınca anlaşma yapmak zorunda kaldılar" tarzı bir şey.Shiciler kendi başlarına hayatta kalamadıkları için ya da benzer bir durumdan dolayı shici olmuyorlar.Hatta aksine çoğu ünvanın kaymağını yemek için shici oluyor.Mihawk'ta da buna benzer bir durum olmadığı ne malum ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık