Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Iron Man ve Winter Soldier dışında bütün Marvel filmleri çöp. Şundan 30 sene sonra 80ler'in ekşın filmleri gibi hatırlanacaklar. Ha 80lerin güzel ekşın filmleri yok mu? First Blood, Die Hard efsane filmlerdir, güzellerdir de.
Avengers'ın ilk filmi de güzel aslında, şimdi önümüzde Blackpanter, Thor ve Avegers: Infinity War Part 1 var. New York çekimleri başladı, film içinde 60 tane süper kahraman olacak diyorlar.


Avengers'ın son filmi olabilir Infinity War serisi. Filmin bütçesi Türkiye'nin cari açığının çeyreği kadar, tamı tamına 1 milyar dolar.
 
Spider-Man: Homecoming gişedeki yolculuğuna müthiş başladı!..


Marvel ve Sony ortaklığında çekilen ilk Örümcek-Adam filmi olan Spider-Man: Homecoming (Örümcek-Adam: Eve Dönüş), geçtiğimiz cuma günü gösterime girdi. Marvel sinematik evreninde geçen ilk Örümcek-Adam filmi olan Homecoming, sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

Hem ABD'de hem de ABD dışında sinemaseverlerden yoğun ilgi gören Spider-Man: Homecoming, vizyondaki ilk haftasonunda gişede müthiş bir performans sergileyerek tüm beklentilerin üzerine çıktı.Vizyona girmeden önce, ABD'deki ilk haftasonunda 90 - 100 milyon aralığında bir gişe hasılatı elde etmesi beklenen film, ABD'de 117 milyon dolar hasılat elde ederek beklentilerin üzerine çıktı.

Özellikle Uzak Doğu ve Güney Amerika ülkelerinde büyük ilgi gören Spider-Man: Homecoming, vizyonadaki ilk haftasonunda ABD dışında 140.5 milyon dolar hasılat elde etti. Böylece filmin dünya genelinde gişe hasılatı 257 milyon dolara ulaştı.

Adam akıllı filmleri böyle filmler finanse ediyor iyi oluyor diyorlar ama pek inanasım gelmiyor.Bu haberleri gördükçe etmesin batsın gitsin yeter bitsin artık bu çile diyesim geliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık