Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 701 Bölüm Yorumu / 702 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mihawkın tanımı aslında göreceli,yani en iyi diyen var,en güçlü diyen var,yenilmez diyen var hepsi farklı sonuc dogurur.su samurayları gördükten sonra diyebilirmki,mihawk yenilmez kılıcustasıdır.şimdiye kadar kimse yenmemiş adamı namıda almıs yürümüs.

ama reiper ve valherunun dedigi gibi bu adam bir cok büyük isimlede kapısmamıs daha.shiryuu, magellena denk dendi,görmemiş,hatta duymamıstır.vistayı daha yeni savasta gördü.momo, korsanları bile düzgün bilmiyor.wanoya yonkolar dokunamıyor,hükümetin kendi hık diyemiyor,shicbukai bir adam gidicek shogunlarını yenip öyle unvan alıcak,bana cok sacma geliyor.hazır yenmişken ülkeyi kontrol ederler.ama demekki öyle degil.bir yerleri yese o ülkeyide kontrol ederler.o yüzden mihawkın yenilmez oldugunu ama ona denk hatta güçlü kılıcustaları görücegimize inanıyorum.en azından böyle daha egzantrik olur :ehe:

kör amcada artık rogerın kılıcustasımı,7.shicbukaimi,amiral fujitoramı,yoksa eski wano shogunumu ne zıkkımsa cıksın ortaya diye bekliyecegiz bir hafta :D
Hacım Mihawk girip yendi dediysek o kadar da abartmayalım. Gelmiştir, en iyi ustaya meydan okumuştur, yenmiştir gitmiştir. Bütün samuraylar girse tabi ki bir şey yapamaz. Mihawk sadece unvanını pekiştirmiştir orada.

Bu arada hacım, yazının ilk kısmını okumak ister misin? Baya enteresan detaylar ekledim. Senin de fazlasıyla ilgini çekecektir.
Eğer istersen yollayayım ilk kısmı. Ama yok ben süprüz olsun istiyorum dersen bir şey diyemem. :D
 
Şimdi Mihawk konusu bence şöyle bir şey ünvanı sorgulamak gibi bir şey yapmayacağım ama aklımda şöle bir şey var.Dünyadaki bütün kılıçustalarını yenipte bu ünvanı almadığı belli.Ama en iyi kılıçustası olmayı hedefleyen adamları yenerek aldığı bir ünvan olduğunu düşünüyorum.Mihawk kılıçustalığında yani Zoro gibi felsefesi olan adamların arasında en iyisi olduğunu düşünüyorum.
 
Hacım Mihawk girip yendi dediysek o kadar da abartmayalım. Gelmiştir, en iyi ustaya meydan okumuştur, yenmiştir gitmiştir. Bütün samuraylar girse tabi ki bir şey yapamaz. Mihawk sadece unvanını pekiştirmiştir orada.

Bu arada hacım, yazının ilk kısmını okumak ister misin? Baya enteresan detaylar ekledim. Senin de fazlasıyla ilgini çekecektir.
Eğer istersen yollayayım ilk kısmı. Ama yok ben süprüz olsun istiyorum dersen bir şey diyemem. :D
sürprizi tercih ederim :ehe:
 
Bu arada eski Shogun olabilir belkide.Sonuçta Kinemon'un açıklamasına gerek kalmadan bölüm bitti.Gelecek bölüm anlarız büyük ihtimal.
 
mihawk başından beri en yiyi diye anılıyor ki bence birçok kılıç ustası ona meydan okumuştur eğer yenilmiş olsa ünvanını kaybederdi bence.
 
Wb en güçlü adamdır rakipsiz , Kaido en güçlü yaratıktır rakipsiz , ama iş Mihawk'a gelince Samuraylarla karşılaşmadı oluyor üstelik bu samuray dediğimiz adamlar dünya çapında nam salmış bir topluluk , OP'de kurallar ve ünvanlar kesindir ama iş Mihawk'a ne zaman gelse göreceli oluyor.

Samuray adasında anlarız ,ateşi kesme yada son bölümde gazinoda yeri yardılar diye über olmuyor bu adamlar dağı kesen Zoro'nun bu adamlardan en ufak bir eksiği yok zaten Wano arcında büyük ihtimal Zoro ayarı verecektir çoğuna.
 
Yeni adam çok karizmatik, amiral de olabilir Wano'dan da olabilir. Hatta Roger'ın tayfadan Scopper Gaban bile çıkabilir ki Rayleigh'te bu adamınkine benzer bir giriş yapmıştı.

Wano hakkında beklentiler yüksek ve bu gayet normal. Çünkü ada Yeni Dünya'da kimsenin elleşmediği bir ada. İçindeki insanların Yonko, amiral kalibresinde olması da büyük ihtimallerden. Bu onursuz dünyadan bıktıkları için kendilerini soyutlamış olabilirler.

Baştan belirteyim ki fanboy değilim :D Konunun nereye sapacağını anlamışsınızdır :D Mihawk, serinin başında gösterildi bize. Yeni Dünya görmüş bir adam olan Zeff, Mihawk hakkında tanrı gibi konuşuyordu. Bu adamı duyan canavarlar içinde bir canavar diyordu.

Şu anda gördüğümüz, Balıkadam adasındaki en güçlü kılıçustasını teklemekten beter eden, dağları zorlanmadan 2 ye bölen Zoro, bu adamın sadece öğrencisi. Mihawk savaşta iyi bir performans gösteremedi diye resmen yerin dibine sokuldu ama zamanında Shanks'la savaşmış (all out ya da sadece kılıç tokuşturma olabilir, Shanks'la geçmişte savaşan adamlar bugün Yonko oluyor.) bu adama haksızlık yapılıyor.

Mihawk'ın Wano'dan olmadığı ne malum hem :D Ki bence Wano geçmişi vardır onunda. Wano arc'ta ortaya çıkıp "ben küçükken oynuyordum bunlarla" demesini bekliyorum kendisinden :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık