Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Millet elemanın intihar etmesine şaşırmış da neden şaşırıyorsunuz ki? Adamın çocuğu öldürülmüş, çaresizlik, yetisizlik... İntihar eden insanların yüzde 84'ünün erkek olduğunu düşünürseniz bir erkeğin intihar etmesi isabetli olmuş bile diyebiliriz. Gerçek hayatı seriye yansıtmış.
Şimdi insan yediremiyor adamın hizmetkarı kötülügün simgesi şeytanların tanrısı oldu kulede bizimkide bileklerini felan kesip intihar etmesi hoş degil
 

Mukade


Bildiğiniz üzere 1.katta duvarda yer alan işlemeler TOG un özetini oluşturuyor. Bu resimde bir tepenin (kulenin tepesi?) üzerinde ve bir kişi arkasında bir yükle tepelerindeki canavara doğru eğilmiş. Eğilen arlen arkasındaki baam ve canavar(tanrı). Arlen tanrıya baamı hayata döndürmesi için yalvarıyor. Güncel bölümle birlikte bu resimden böyle bir anlam çıkardım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bildiğiniz üzere 1.katta duvarda yer alan işlemeler TOG un özetini oluşturuyor. Bu resimde bir tepenin (kulenin tepesi?) üzerinde ve bir kişi arkasında bir yükle tepelerindeki canavara doğru eğilmiş. Eğilen arlen arkasındaki baam ve canavar(tanrı). Arlen tanrıya baamı hayata döndürmesi için yalvarıyor. Güncel bölümle birlikte bu resim aklımda bu düşünceyi canlandırdı.
Kusura bakmada bir kare içine alsaydın kanka bir saat aradım arlen i D
 
Neler olmuş öyle ya, harbiden seri level atladı bu bölümle artık önü açıldı serinin.. Rachel büyük ihtimal shinsoo ile yaratılmış, Baam da tanrı gücü varmış, o sarı ışık belliydi zaten hem serinin ismi hem tanrı olmak istemeler falan 10 numara oldu.. Arlen ölümsüz ise Baam'ın annesini göreceğiz ilerde ayrıca Zahard'ın kötüyü geçtim bildiğin canavar olduğu da ortaya çıktı.. Atölyedekiler gog gibi yüksek seviye elemanların hafızasını silmiş o yüzden 10 ailenin shinsoo kullanımını öğreteceğim dediği de açık, Baam'ın babası ve Enryu ise büyük artı oldu şimdi bir diğer kuralsız Mazino nasıl rol oynayacak olaylarda onu göreceğiz, büyük ihtimal bundan sonrası WingTree, Fug, Zahard ve yandaşları aileler olarak geçer..
 
Baam bu kadar değerli ise bu sıkıntı Rachelin Babamı az kalsın öldürmesine nasıl izin verdiler ? ve hala bu sıkıntımız Fugta ne işi var.
Fug çok büyüdüğü için kontrol etmekte sıkıntımı çekiyor Lucles.
Efendisinin oğlunu öldürmeye çalışan sarı çiyanın hala çatısı altında olmasına nasıl izin veriyor veya baamdan haberdar miki o.
Rachel değil ki bir, az kalsın veleti Dikene kurban edeceklerdi bi kaç arc önce.
Lucles nerdesin bro :(

Olum bu fugdada işler dönüyor, her yerde bi köşe kapmaca :D
 
Son düzenleme:
Şimdi insan yediremiyor adamın hizmetkarı kötülügün simgesi şeytanların tanrısı oldu kulede bizimkide bileklerini felan kesip intihar etmesi hoş degil
Hizmet etmek diyince aklımıza uşak gibi bir şey geliyor da aslında öyle olduğunu sanmıyorum. Arie Hon '' Kuleye girmeden önce Zahard'a 10 kez meydan okudum ve 10 kez kaybettim o yüzden onun hizmetine girdim'' diyor. Ve malum Arie Hon en güçlü aile lideri kuralsızlardan önce 2. engüçlü adamdı kulede.
 
Atolye hafiza ile oynayip 13 lideri bilenleri aklindan silip 11 yapabiliyorlarsa herseyle oynamis olabilirler artik. Zahard ckip ben oldurdun ben kotuyum demedigi muddetce 3.kisilerden duyduklarimiza guvenmek zor bana gore ve onlarin delilleride gercek olmaya bilir sonucta cepleri yapan atolye ama bir yandan da gustangin konusmasi var sanki yukari gitmek istiyor gibi atolye ilede iliskisi var dogruda olabilir.soylenenler baya karisdi hersey.
 
Bu son bölüm ile Zahard ve diğer 12 kişinin İsa ve 12 Havarisinden esinlenme olduğu ortaya çıkıyor gibi geldi bana. Pek bilgim yok bu konu hakkında. Ama belki araştırılırsa bu konuda pek çok bilgi çıkabilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık