Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

İntihar etmesine yerine bir 1v10 felan atsaymış pederi güzel olurmus
Hikayedeki en şüpheli kısım orası. Son sözü Zahard'a geri dön diyor. Zahard tarafından kontrol etmesi gayet olası. Mesela Bia Ailesinin lideri insanları bile kontrol edebiliyormuş, Viole'nin sahip oldukları karşılığında ona bu görevi vermiş olsa falan.
 
Nedense bana da Zahard kötü çıkmayacakmış gibi geliyor Baam'ı manipüle ediyorlar sanki :good:
Belkide Phanta, kötü olmadığı için Zahard ile savaşmadan sarayı terk etti Zahard ile ilgili karar vermek için çok erken :confused:
Simdi baam gercekten viole ve arlenein oglu olabilir. ozel gucude axisin onu diriltmesindendir burda sikinti yok. Ama zahard kotu ee hep kotu, yani hic birsey degismemis olucak. O yuzden bir umutla farklilik ta bekliyorum.o yuzden farkli bir bakis acisi olusturdum bakalim. Hatta iki turlude yanilsam daha heyecanli olur =)

@Dragon Baam'ın gücünün kaynağının da bu olduğunu düşünüyorum.
Bakalim merak ediyorum, bu veletteki herseyi yutan o muazzam guc nereye baglanicak. Birde asagida yazmisin ona bakiyordum simdi. Siyah mart babasinin silahi gibi duruyor. O hic verilmeyen silahta, zahard tarafindan anı olarak tutuluyor olabilir oda annesinindir.

Yalniz soyle birsey hatirliyorum. Siyah marttaki kiz, sanki ilk kattaki duvar resimlerinde vardi. Hatta ilk ben onu rachele benzetmistim. Tam yurinin arkasindaydi.

O resimde siyah marttaki kizin arkasinda baska bir kadin vardi. O zman o kiz ya yuri yada silahlar, degisikte olabilir.
 
Birde şimdi Enne zahard bu hikayeyi duymuşta mı çıldırmış?
Enne'nin çıldırmasının arkasında 10 aile var gibi geliyor da hatta Zahard çok büyük bir kumpasta dicem ama
trendeki Gardiyanın, Zahardan bahsederken seçtiği kelimeler onun iyi çıkma olasılığını baya azaltıyor.

olaylar gümbür gümbür ha :D

baba intihar olayı yalandır yoksa çok gülünç olur, Çocuğunu öldürsünler sen git intihar et iyimiş. hizmetkarında Fugun lideri iken birde lol. böyle hizmetkarın efendisi bu kadar basiretsiz olamaz.
bu hikayede bir şeyler var ama bakam.
 
Enryu'nun gardiyanı öldürme sebebi gardiyan Zahard'a Arlene ve çocuğunun kendi katında olduğu bilgisini vermiştir. Zahard o şekilde bulup öldürmüştür Baam'ı. Enryu'da kuleye girip Baam'ın o kattaki gardiyanın ihaneti, istihbaratı sonucu öldürüldüğünü öğrenince gardiyanı şiş kebap yapmıştır.
 
Arlen ile V aslında beraber intihar ettiler ama Arlen anlaşma yüzünden öleceğini bilemedi. V o yüzden ölmüş olabilir. İki sevgili beraber ölmeye çalışmış olma ihtimalleri yüksek.

Arlen sonra kafayı kırıp tanrıyla anlaşma yaptıysa Enryu neden müdahale ettiğini de açıklar. Enryu büyük ihtimal gözlemci gibi bir şey, olaylara karışmıyor ama gardiyan bu yolsuzluğa izin verdi diye cezalandırmış olabilir. Etrafı kızıla iyi boyamış ama.
 
Can sıkıntısından şöyle göz ucuyla bir-iki yoruma bakayım diye konuya girdim ama mesajların birinde "Enryu göründü!" gibi bir cümle okuyunca sayfalarca mesajı okuyarak spoiler'a daldım balıklama. Hadi geçmiş olsun.
 
Millet elemanın intihar etmesine şaşırmış da neden şaşırıyorsunuz ki? Adamın çocuğu öldürülmüş, çaresizlik, yetisizlik... İntihar eden insanların yüzde 84'ünün erkek olduğunu düşünürseniz bir erkeğin intihar etmesi isabetli olmuş bile diyebiliriz. Gerçek hayatı seriye yansıtmış.
 
One piece`te Akainu ve Aokiji 10 gün dövüşüp adanın iklimini değiştirmiş diye övülüyor.

Enryu bakın adam Amerika büyüklüğündeki katı yaşanmaz hale getirmiş :cool:

@Tolip
Hadi hayırlı olsun :/
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık