Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Ne gördüysem onu çevirdim, diğer şeyler kullanıcıların kendi yorumları daha çok. Ayrıca cletus da GoT'den Lyanna Stark - John Snow benzetmesiyle bilgi kirliliği yapmış. :D
Dikenin ilk parçasını bulan göz canavarı dedikleri Hockney'miş.
 
Anlıyorum ama hala daha ne amaçla bu sistem var anlamış değilim. Böyle bir sistem olmasa bunlara da gerek kalmayacaktı. Zahard görünürde böyle olmak mı istemiş yoksa bir baskı mı oldu. Böyle sistem var amacı belli olduğu halde Zahard istemiyor. Zahard' in istemediği bir şeyi kim ona dayatacak?

Benim aklımda burası oturmuyor.
ZAhard niye istemesin, en güçlü prensle aşk yaşayıp oğlu ile kuleyi ele geçirecek.
 
Baam demek ki prenses sistemi ortaya çıkmadan önce doğdu. Bu da Zahard'ın kuleyi yeni fethettiği zamanlara denk gelir.
 
ZAhard niye istemesin, en güçlü prensle aşk yaşayıp oğlu ile kuleyi ele geçirecek.
Anlamadım. Kulenin zaten Kralı. Zahard' ın evlenmek istemediği ortada. O yüzden çoğu ölmüş. Hatta imkansız olsun diye 13 ay serisinin hepsine sahip olanı sececeklermis. Başaran biri olmuş Enne ona da Zahard gerçeği anlatmış. İsteseydi Enne ile zaten başarılı olacaktı.
 
Anlamadım. Kulenin zaten Kralı. Zahard' ın evlenmek istemediği ortada. O yüzden çoğu ölmüş. Hatta imkansız olsun diye 13 ay serisinin hepsine sahip olanı sececeklermis. Başaran biri olmuş Enne ona da Zahard gerçeği anlatmış. İsteseydi Enne ile zaten başarılı olacaktı.
Bir yerde işler ters gitmiş olabilir. Zahard'ın arkasından kuyusunu kazanlar ya kıskananlar bir oyun çevirmiştir. Enne dillere destan bir şey çıkacak gibi ama.
 
Şimdi Baam Zahard'ın ilk aşkı olan Arlen Grace'in oğlu. Buradan yüksek ihtimalle Zahard'ın oğlu olduğu fikrini öne sürebiliriz. Baam'ın bulunduğu mağaradaki Zahard sembolünden de Zahard'ın Baam'ı oraya yerleştirdiğini düşünebiliriz. Hal böyleyken Rachel denen dümbük o mağaraya nasıl girebiliyor? Rachel gizli axis olabilir mi?
 
Bu tip serilerde, kandan gelir guc. Daha oncede demistim. Belki klise ama, baam zahardin oglu olmasiyla daha makul hale gelir.

Simdi, dusunun kulenin bir krali var. Guc onda yetki onda. Ustelik olumsuz. Birinin onun yerine gecmesi icin, tum mutlakiyet rejimlerinde muhakkak kardesi veya cocugu kullanilir. En kolay yol budur... yada toplu savas.

Ustelik garam anlatirken eklemis. Zahardin kaninda buyuk guc var diye. Prenseslerin guclenmesini dusunun basit deneklerken... baamin orjinal gucunden korkan, o canavari dusunun...

Burda ihtimaller ikiye iniyor; Bir, zahard arlene tecavuz etti, baamida kendine rakip olmasin diye muhurletti.

Iki, arlene baamin su anki kaderiyle iliskili birini sevdi, ondan cocugu... zahardda annesini oldurttu.

Ikinci secenekte en guclu adaylar; arlene soyismini vermis olabilecek mircea olabilir.

Bence daha guclusude, dikenlerin orjinal sahibi enryuda olabilir.

Yinede ikinci secenekte baam prens olmuyor. Orjinal olmayan prensin bir anlami olmuyor. Baam zahardin oglu olmali ve zahardi indirmek icin yurumeli. Eger zahardin orjinal kanina sahipse, ustune annesinden gelen iyi ruhaniyetle istedigi herseyi gerceklestirebilir.

Trende, gardiyanin zahardla onun arasindaki belirledigi farkta, annesinden ona gecenler olabilir. Bu sartlarda, mircea baamin dedesi veya dayisi olabilir. Kardesi veya kizi icin baama sahip cikiyor olabilir. Eger urekte baama yardim eder ve ekstradan enryunun gucunu alirsa baam zaten kuleyi fetheder.

Dikkat edin ilk secenekte, zahard babasi bile olsa, araya baska biri girmis olmali ve bence buda enryu olmali. O zaman hersey yerine oturur. Enryunun gucu, zahardin kani, annesinin sevgisi ve on aileden gelen bozulmamis koon veya yihwa gibi hatta aristokrasiyi umursamadan rak gibi arkadaslar...

Rachelde öldümü, on numara olur :)

Ben simdilik boyle dusunuyorum.
 
237.bölüm
Garam:Sanırım gitmek zorundayım. ‘Ona’(her) bir söz verdim. O çocukla şahsen görüşeceğim.
Ve onun söylediği gibi, bu çocuk kulenin gerçek kurtarıcısı mı görmeliyim.


Konuştuğu kadın Enne Zahard'mı ?
Baam neden kurtarıcı olarak görülüyor... Zahard için önemli biriyse neden hapsedildi.
Rachel ne ayak :/


 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık