Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 852: Germa'nın Başarısızlığı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harika olurdu ama okuduğumuz seri One Piece :( her şey tıkırında gitmek zorunda
Tayfadan 1-2 kişiyi daha öldürse oda güzel olurdu.

Mesela robin ölse; luffy herşeyin sesini duyma yeteneğiyle poneglifleri çözse.

Robin en azından arkadaş edinmiş bir şekilde ölür.

Sonra Zoro ölse mesela; herkes hayaline ulaşamaz mottosu buraya uyar; illa her hayal eden başaracak diye bişey yok; hasır şapkalardan olsa da...

Zoro ve Robin'e ölüm.. :D

Bölüm için ise ara verilmedi bölümden aldığım zevki yarı yarıya indirdi
 
Linlin çok mu zayıfladı? Tayfasını bırak, tek başına oradakilere girse darma dağın eder. Yonko diyoruz burada. Çol çocuğa yem olmaz.
 
Acaba mahkum kütüphanesinden 4.komutan çıkar mı? Shiryu gibi oda serbest bırakılabilir ya da tayfa tarafından yanlışlıkla kurtarılabilir. Gerçi Jinbei az çok biliyodur bu adamın kim olduğunu, serbest bırakacağından da şüpheliyim böyle bir durumda.
 
Reiju tayfaya gelsin Sanji'yi hatta Zoro'yu öldürsünler :bilmem:
Bir kız için icap etti mi şimdi Ferhat Dono? :(

Ara veriliyor diye üzülenleri anlarım. İnsan ister istemez üzülüyor.Ben de üzülüyorum her hafta olsa da okusak keşke;fakat: ''Boş bölüm,ıyy geçiş bölümü bu.'' diyenleri anlayamıyorum. Bu bölümler olmadan hikaye eksik kalır. Seriyi kimse mi hikayesi için takip etmiyor ya? Herkeste bir dövüş beklentisi var hep.Üzücü :(. Bir de: ''Oda çok tembel hep ara veriyor.'' diyenleri de anlamıyorum. Ya sadece bu sitede adamın çalışma şartlarını anlatan 4-5 röportaj şeysi var. Oku oku insaf. :(
OPta kimse dövüs beklemiyor, yanlış algı yaratmayalım, zira E.Oda dövüş sahnesi ćizemeyen bir mangaka. Çizemiyor yani okuyucu artık kabul etti bunu. Okuyucunun isyan ettiği nokta hikayenin ilerlememesi. Boyuna doldurma bölüm veriyor mangaka, o da insanları normal olarak rahatsız ediyor. Dram kasacağım diye doldurma bölüm vereceğine kendi hikayesini anlatsa kimse aradan şikayet etmez. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık