Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Sanji Suçlu mu?

Sanji Suçlu Mudur?


  • Kullanılan toplam oy
    215
Sanji reyizin yaptığı tek hata, orada Pudding'in yüzüne tekmeyi geçir(e)memesidir. Orada psikolojik travma yaşayıp, kadındır, sapıklıktır falandır filandır, hepsini geride bırakacaktı. İçindeki öfke ve üzüntü birleşiminden muazzam bir Haki patlaması yapacaktı ama gitti boş boş ağladı, bu muydu reyizliğin Sanji?
 

GAMBIT

Sanji'nin suçlu olduğunu düşünmüyorum ama son bölümde ablası Reiju'ya hiç yardım etmemesine anlam veremedim. Ailesinde ona karşı iyi davranan tek insan Reiju orada kanlar içerisindeyken neden hiç umursamadı garip geldi.
 
Suçun tehdit altında işlenmesi fiili suç olmaktan çıkarmaz yalnızca cezada indirim nedeni olur. O yüzden Sanji suçludur ve ölmesi yahut en azından birkać uzvunu kaybetmesi gerekir. :)

Sanji neden suçludur?

1 Zeffe güvenmemiştir. Kendi hayal dünyasına göre aslında tehlikede olmayan adamın tehlikeye gireceğini düşunmüs ve onu kurtarmak istemiştir.

2 Tayfa üyelerinden bu hususu gizlemiş ve onlara güvenmemiştir. Luffy dibine kadar gelmişken dahi ona güvenmemesi ahmaklıģın zirvesidir adeta.

3 Neşet Ertaş rahmetliğin dediģi gibi, hayale aldanmış boşuna yanmıştır. Puddingin güzelliğine aldanmış BMnin sözüne kanmıştıŕ. Nerde o me prince sanji nerde bu mallık abidesi sanjidir.

Suç unsurları artırılabilir tabi aklıma gelenler bunlar sadece. :)
Savcım iddianameyi hazirlamis. Bizede nokta koymak düşer. :a:
 
Suçlu değildir fakat 1-2 ufak hatası vardır. En başından peşimden gelmeyin meselemi halledip döneceğim demiştir. Brook'un da dediği gibi dönse de dönemese de yaptığı seçimin sonuçları Sanji'yi ilgilendirir. Gelelim hatalı bulduğum davranışlarına Luffy'e ordu gönderdiklerinde her ne kadar durumdan dolayı olsa da bir şey yapamaması. Diplomatik olarak istemeden evleneceği kişiye olabilecek en kötü durumdan arkadaşlarını kurtarma çabasından dolayı kurtuluş olarak görmesi ve bundan sebeple aşık olması. Bunun dışında olan biten oldukça açık zaten fakat çokta irdelemek istemiyorum doğrusu.
 
Adamın tek suçu herkesi kurtarmaya çalışması. Bu kadar fazla adamlık sergilemek suçsa evet reyiz suçlunun önde gidenidir.

Adam kere adamdır Sanji. Bu mangada daha ötesi yok, en fazla yaklaşabilen çıkar :respect:
 
Geberip gitsin , sahsim adina tayfada boyle hain karaktersiz nakama gormek istemiyorum... Usop ve Sanjinin olmesini veya tayfada gitmesini dilerdim. Bize Zoro gibi Brook gibi adamlar lazim...
 
Brook geren cevabı vermiş. Hadi herkes dağılsın şimdi, konuyu kilitlemeyi de unutmayın. :a:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık