Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Büyük Fedakarlık

Gelin sizde çıkın işten bak. Dünya varmış anasını satayım bıdı bıdı öten velilere elveda..
Bütün derdin bu muydu? Geliyorlar bana bir iki kelam edip gönderiyorum bazılarını. Bazıları da kafa oluyor, muhabbet kuruyorum.

Konuyla alakalı olarak düşündüm de biz çok ciddi fedakarlık yapıyoruz. :/
 

Gangsta

Zoroya verdim oyumu kumaya luffy nin hayatı karşılığında kendi hayatını sunması beni baya bi etkilemişti.Amma velakin bon clay samanında 2 kez luffyi zor durumlardan kurtarmasıda beni baya arada bıraktı diyebilirirm.
 
Kusura bakmasınlar tayfadan birine en büyük fedakarlığı yaptı diyemem. Luffy hepsini tek tek kurtardı. Bir nevi zaten can borçları var ama Bon-clay öyle mi. Nerde olursa olsun Luffy den hiçbir karşılık görmeden herzaman Luffy ye yardım etti en sonda da canını verecekti.
 
Bon Clay veya Ace olabilir. Bon clay 2 kez hayatını riske atıyor, ki tanımadığı ve sadece kendisine arkadaş diyen birileri için canını riske atmak o kadar kolay bir şey değildir. Ace ise ölümüne kendini Luffy'nin önüne atıyor.
 
Zeff öbürlerinden bi adım ileride bunun en büyük nedeni Sanjiyi ile alakası olmamasına rağmen aynı hayali paylaşıyorlar diye böyle bi davranışta bulunması, inanılmaz. :)
 
punk hazard arcında küçük bir kız vardı adını unuttum. arkadaşları eve gidebilsin diye tüm zehirli şekerleri kendi yiyordu. yaşınıda düşündüğümüzde bayağı büyük bir fedakarlık bence o da eklenmeli :)

onun dışında zoro ve bon clay in yaptıkları beni en çok etkileyenler. ikiside adamın dibi :D
 

Marco El Phoenix

Saçmalıyor diyebilirsiniz ama Bon Clay diyorum. Hepsi ya ölmeyi ya da ani bir acıyı seçmiş. Ama Bon-chan gitti İmpel Down'a teslim oldu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık