Fuji'ye vasıfsız diyenlerin çoğu Dof fanıdır. Yardım etmedi diye vasıfsız diyorlar. 
Not: Anlamasınlar diye anketi bile kapalı yapmışlar

Not: Anlamasınlar diye anketi bile kapalı yapmışlar

Adamı silah zoruyla amiral yapmadılar herhalde, amiral olmayı kabul edip o mevkiye gelmiştir.Adam amiralliğe zorunlu askerlikle getirilmiş ve amacı shichibukai sistemini kaldırmak. Devrimci bile olmuş olabilir şuan. Adam hükümeti ve denizcilerı sevmiyor yahu.
Yürekten denizci olsa hak vereceğim de neyse. Adamı yapmak istemediği şeylerden ötürü suçlamanız saçma cidden. Adamın amacı farklı.
Ben de hemen hemen aynısını yazardım.Çapsız kral Riku oldukça vasıfsız ancak bu yerel bir vasıfsızlık örneği.
Köramiral ise dünya geneli bir rezalete imza attı. O adayı oradakilerin başına yıkmalıydı ama kyaa Luffy-sama diyerek tayfaya katılacak kadar yavşadı Luffy'e. O yüzden bir numaram budur.
Bu arada Hannyabal reyizdir![]()
Fuji vasıfsızın tdk karşılığıdır fazla zorlama bence.Adam amiralliğe zorunlu askerlikle getirilmiş ve amacı shichibukai sistemini kaldırmak. Devrimci bile olmuş olabilir şuan. Adam hükümeti ve denizcilerı sevmiyor yahu.
Yürekten denizci olsa hak vereceğim de neyse. Adamı yapmak istemediği şeylerden ötürü suçlamanız saçma cidden. Adamın amacı farklı.
Apoo be like;
Yonkou indircez, Shanksı alcaz alaşağı etçez
KAİDO SAMAAAAAAAAAAAA![]()
Tipini sevdiğim omurgasızı ya. Bir insan bu kadar vasıfsız olamaz. Çöp herif. Tipinde de meymemnet yok hareketlerinde yok kolları bir yamuk zaten meyvesi saçma ne tiksinç iğrenç bir karakter o öyle ya. Birde nova demişler buna ayıp be. Novaların 100 karası. Bir dayak yese keyiflencem de herkese abi çektiği için yiyemiyor tiksinç yaratık.
Apooyu gömebileceğim bir konu daha çok mutluyum lan![]()