Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Film] One Piece Film Gold [2016]

Filmi nasıl buldunuz ?


  • Kullanılan toplam oy
    54
Bırakın şimdi boş yorumları Zoro Sanji gibi yenilicek hatta daha kötü Luffy'de kaptanlıgını gösterip yenicekti bundan heyecanlandınız boş cıktı yine.
E.oda kıyagınıda gecip manga'da olmayan Koka ile kılıc durdurma olayınıda eklemiş.
 
Bazı konulara değinelim; Zoro, Tesero'ya ilk saldıran oluyor. Yani Tesero'nun gücünü de, planını da kimse bilmezken. O haldeyken tuzağa düşüyor.
Luffy ise Zoro'dan sonra saldırıyor Tesero'ya. Buna rağmen o da yeniliyor.
Bundan sonra Zoro bir daha Tesero'yla savaşmıyor. Luffy tekrar tekrar deneyerek, en sonunda G4 açarak Tesero'yu yeniyor.
Şimdi bu anlattıklarımdan "Zoro'nun yenemediği bir adamı Luffy yeniyor," çıkarımını yapmak için filmin trailerından Zoro'nun sahnelerini kesip foruma atarak eğlenebilecek kafada olmak lazım. Başka türlü bu sonuç çıkmaz.
Film rezaletti bu arada. Bir adamın tüm tayfayı alması saçmalık. Adam Kaido sanki... İstediği kadar plan yapsın bu kadarı mantıklı gelmiyor bana. Hayal kırıklığı yaşamadım ama. Beklentimi çok düşük tutmuştum zaten.
 
Luffy Kaidoyu yense gider yine Tesoroya yenilir böyle aptalca kurgu var bu filmlerde.
2 yenilgi ,1 son zafer mantığı sürekli.
 
Luffy hemen hemen her boss karşılaşmasında bir iki defa yenik duruma düşüyor zaten. Hatta genellikle tüm shounenlerin kafası bu şekilde oluyor. Türün eksik yanlarından biri de bu zaten. Yapacak bir şey yok.
 

karolla

Yani Zoro'nun yenemediği birisini yine Luffy yeniyor. Olay bu zaten bunu söylüyoruz.

Hayır Zoro bu adamı yendi mi de Luffy nasılsa yendi ezik diye Zoro'nun yenilgisine bahane bulunuluyor. Lucci, Zoro'ya tek attı sonra Luffy bu adamı yendi, buna karşılık Zoro savunan arkadaşlar diyor ki Luffy'de tek yedi, ee tamam sonra Zoro'da Luffy gibi yenebildi mi Lucci'yi, yenemedi. Tesoro'yu yenen Luffy, sonuç her zaman ki gibi aynı.
Çünkü sonra dövüşmediler? Yenemedi değil. O imkan verilmedi. Sanki dövüştü de yenemedi gib ianaltıyorsun.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık