Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 818 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir soru:
Tamam, Kozuki Ailesi ile Poneglyph ilişkisi biliniyor olabilir ama Yonkou Crimson Poneglyph'in önemini nasıl öğrendi? Roger korsanları içinde bir hainin olması dışında başka bir ihtimal gelmiyor aklıma.
 

karolla

Big Mom ile Kaido birbirine girecek gibi gözüküyor.
Yer altı dünyasında ikisinin de bağlantısı var. Buradan zaten karşı karşıya geliyorlar.
Şimdi de kitabe olarak karşı karşıya geldiler. Vee Kaido savaştan bahsediyordu. İlk hedefi kitabeye sahip olduğunu bildiği BM olacaktır.
Kaido kesin 3'lüyü yanına çekmiştir. Hiçbiri memnun değildir ama kayıp vermemek için anlaşmışlardır. Kaido da kendine asker katıyor sonuç olarak.

Big Mom korsanları+Vinsmoke+Bege
Kaido korsanları+Wano+3'lü ittifak
Luffy+Law+Minkler


Saflar şuan böyle. Şuan çok dengesiz gözüküyor. Dengenin sağlanacağı bariz. Hikaye ayarlanır bir şekilde. Ama içimden bir ses tüm novaların aynı ittifakta dövüşeceğini söylüyor. Ve denizciler bu olası savaşta boş durmayacaktır. Wevil da gelir bir şekilde.

Özet: Çok fena şeyler olacak çokkkkkkkkkkkkkkkkk.
Shanks + bizimkiler + minkler
BB + 10 dev kaptan
 
Mihawk Luffy'nin posteri getirirken böyle bir yerde ne arıyor falan diyordu Shanks için :D Acaba 'kayıp' olan orda mı ki :S
 

Yami

Kaidonun wanonun shogunu olma zamani ile Wbnin hayatta oldugu donem cakisiyor mu acaba?
 
Zoro vs shogun hayalimiz yerlere yattı ya la :(
Daha yatmadı.
Shogun Zoro'nun yeneceği güçtedir eğer Zoro onu yenecekse ki yenmezse ayıp olur. Belki Killer'la birlikte yener çekişme olsun diye. Daha önceden dediğim gibi mangakanın kurgusuna bağlı böyle şeyler. O yüzden umudunu kaybetme ve gözükmeyen karakterlerin seviyesini erkenden belirleme. :/
Shanks + bizimkiler + minkler
BB + 10 dev kaptan
10 dev kaptan? Mangaka onlar da katılırsa çizemez. WG vs Devrimciler de olacak gibi gözüküyor. Bu vs özürlü mangaka çizemez bunların hepsini.
3'lü grup bir araya gelse dövüş için onu bile nasıl çizeceği soru işareti. Güvenemiyorum MF faciasından sonra.
Kesin düğün ilerde bir tarihtedir. 1-2 hafta sonradır. O zaman giderler BM'ye belki böyle yapar. Öbür türlü çizemeyecek gibi geliyor olayları bana. :/
 
Beni düşündüren tek şey şu. Moria ve Kaido arasında bir husumet var ve Moria eskiden Kaido'ya denkmiş. Kaido Yeni Dünya'nın Wano-kuni adasının Shogunu ve aynı zamanda Yonkou. Bu adam nasıl Moria seviyesinden hem Shogun hem Yonkou seviyesine atlamış merak ediyorum.
 
EF-SA-NE :fool:

Ya resmen duygulandım. Cidden sona yaklaşıyormuşuz hissini yaşadım, gözlerim doldu... Her şeyiyle çok güzeldi. Efsane bölümler gelmeye devam edecek bence bundan sonra. Oda-sensei arigatou... :utangac:

Şu sayfa çok hoşuma gitti. Hepsine sarılasım var :utan:
 

catastrophe

Bu poneglyphler mevzusunda Oda fena sıvadı gibi geldi bana şimdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık