Bilemedik kıymetini meğerse kendini gizlemişJapon hitap eklerine göre erkek.
Oda Imu'yu bir köpekbalığı/kılıçbalığı çizimi şeklinde oyuncak yastık yaptırmış.
Imu ile ilgili şeyleri genelde köpek balığı/kılıçbalığı karışımı şeylerin önünde anlatıyor.
Eğer milletle dalga geçmek için böyle ucuz numaralar yapmıyorsa balık/uzaylı benzeri bir şey çıkacaktır.
![]()
![]()
Alakası yok Shanks mührünü kaybetti üstelik daha ilk seviye mühürdü onunki.Shanksın neden Luffyi kendisine savaş açmasını sanırım bu bölümde öğrendik. Sanırım Shanksın aldığı her hasar aynı zamanda Imu ya da gidiyor bu mührü de sanırım sadece luffy kırabilir
Köpek/Kılıç balığı çıksa yine havalı olabilir. Yeter ki bunun gibi bir şey çıkmasın.Japon hitap eklerine göre erkek.
Oda Imu'yu bir köpekbalığı/kılıçbalığı çizimi şeklinde oyuncak yastık yaptırmış.
Imu ile ilgili şeyleri genelde köpek balığı/kılıçbalığı karışımı şeylerin önünde anlatıyor.
Eğer milletle dalga geçmek için böyle ucuz numaralar yapmıyorsa balık/uzaylı benzeri bir şey çıkacaktır.
![]()
![]()
Antlaşma yaptığı kişilerden biri ben olsam sırf acı çeksin diye kendimi bıçaklardımİmunun bir zayıflığının ortaya çıkması iyi oldu büyük ihtimale antlaşma yaptığı kişilere güç ve ölümsüzlük verdiği an sonradan birileri tarafından öldürülerse karşılığında kendiside etkileniyor. goroseiler ve şovalyeler kendisinin elleri.bacakları,gövdesi vesaire temsil ediyorlar.

Her halukar'da Meyve'yi yiyen Ragnir'i de kullanabiliyor. 2x güç almış oluyor resmen. Kendisi de güçlüyse değmeyin keyfine oldu 3xHarald'ın ölmesinin arkasındaki keramet Loki'nin yediği meyvede mi, yoksa Fatihin Hakisi kaplı saldırıda mı, halen belli değil.
Harald, Loki'den meyveyi yemesini kendisiyle kapışacak güce ulaşması için istemiş olmalı, meyvenin daha ne olduğu bile belli değilken gücüyle kendisini öldüreceğini bilemezdi. Ayrıca kendisini öldüren şey Ragnir'in gücü de olabilir.
Bunlar bir yana, asıl ilginç olan Imu'nun bu olaya şaşırmış olması. Ölümsüzler Fatihin Hakisi ile öldürülebiliyorsa, buna bu kadar şaşırmaması gerekirdi. Zira Elbaph'ta böyle bir güce sahip olan birisi pekala olabilir. Harald'ın aşırı güçlendiğini düşündüğünden buna şaşırmış olabilir, başka bir ihtimal aklıma gelmiyor. Ama yine de soruyu tam cevaplamıyor.


