Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Masallar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 51 58.6%
  • Orta

    Kullanılan: 24 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 12 13.8%

  • Kullanılan toplam oy
    87
Yine kıvılcımlardan varsayım çıkartıp diğer bariz şeyleri görmezden gelen Red ile karşı karşıyayız.Xebec için güç artışını kabul etmeyen birinden 2v1 ezildiler lafını yemesini bekleyemeyiz.Sonuç olarak güçlendirilmiş bir karakteri yenen adamlar var.Gerçek bu.
Varsayım mı la doğrudan mangadan sayfa atmışım sana xD

Kadın saldırı yapmadan kılıcından haki fışkırıyor ne diyelim mahmut mu diyelim hahahaha
 
1- Ace Garp'ın ne mal olduğunu biliyor, niye yardım istesin :)

Öyle ki, Garp Marco'yu yumruklayıp yiyorsa kurtarın diye Amirallerin 3lü koltuğuna tek oturuyor. Siz de Ace kurtar dese Garp'ın bir halt yiyeceğini sanıyorsunuz, bir köprü var elimde, hem de kelepir, ucuza vereyim size :)

2- IM ve Satürn Garp'ı sallamadılar bile, hatta kuvvetli ihtimal Garp'ın kendilerine vurduğunu hissetmediler bile. O yüzden niye idam edilmedi savın boş. :)

--Luffy gibi herkesin önünde Charloss gibi ejdere yumruk atmışlığı var mı, yok.
--Mjosgard gibi Charlossa vurup vuranları korumuşluğu var mı, yok.

İdam edilmemesi kendi sinsiliği, ancak içinden söver Garp, ne diyor Sengoku, sus ulan it sus :)

--Garp bir yerleri yemediği için kapıyı kırarak oğlunu kurtaramıyor, anahtar veriyor, Dragon gizlice ordan kaçmış, sanki Garp anahtar verirken gören var gibi sallıyorsunuz :)

--Garp rutin iş olarak Yonkoların tayfalarıyla terk ettikleri adaları belirliyor ve öğrencisini kurtarırken meybuz oluyor, adet edinmiş kendine :)



Ne Kuzanda ne Koby'de fikirsel 1 gram etkisi yok Garp'ın :) Öyle olsa Koby istifa etmez, Kuzan hala denizci olurdu. :)



1- Garp, Amiral Kongun gizli bilgi olarak bildiği bir şeyi kendi istihbaratıyla bilebiliyor. WBnin her zaman duyduğu bir şeyi hiç duymadım demesi eksi yazar, geçtik.

2- Koby'i gördüğü anda yanında bitebilecek bir hızda Garp, geçtik.

3- IM'uyu bilmiyor zaten de Akainu gibi Goruseiye de çıkıp posta koyabilir, geçtik.

4-Garp'ın misyonu kendi kadar boş, çok basitçe açıklayayım da anlayın, TV'ye geldiğinde denizcilerimi kesemezsiniz diyen adam Xebec'in adaya baskın yapacağını bilmesine rağmen Roger'ı duymadan g.tünü kaldırmıyordu, ne anlatıyorsunuz yahu, @RedTeroR usta ne diyorsun bu işe, Garp denizci erlerini mi seviyor yoksa Roger'ı mı :)

5- Garp'ın istihbaratının olduğunu 1 nolu bendde anlattım zaten, geçtik.

Ace ölürken Garp'ın karşısında Teach mi vardı :) ben mi dumanlı görüyorum yoksa gardrop Fuat mı alev almış :)

6- Garp ve Roger anlayana kadar Xebec, Kaido-BM ve WByle eşleşiyor, kalkıp karısını kovalıyor, eşşek değillerse o vakte kadar anlasınlar zaten. WBnin o kadar vakti hiç olmadı, geçtik

7- BM veya Xebec ekibinden birisi bilse niye WBnin ağzından her zaman duyardım dedirtsin :)

Daha önce de açıkladım, bir söylenti olunca Denizciler derhal harekete geçiyorlar, Hakuba buna örnek, BMnin 63 yıl önce köy yıkması buna örnek, WBnin veya başkaca bir korsanın sürekli duyduğu bir söylentiyi Garpın öğrenmesi ve derhal soruşturması gerekiyordu. Ki 18 yılda 6 av partisi yapılıyor, bu partilere binlerce denizci katılıyor ve bu denizciler öldürülmüyor, bu söylentilerin de denizciler dışında birinden sızdırılma ihtimali olmadığına göre, Garpın da Kong demeden yattığı yerden Shakkynin kaçırıldığını bildiğine göre, bütün oklar Garp'ın bilmemesinin imkansız olduğunu gösteriyor :)

8- MFyi hatırlamıyorsun belli ki, Koby'nin konuşmasını net şekilde duyuyor Garp, tepki de veriyor. :)

Çok basit anlatayım, Shanks gemisi daha karaya çoook uzaktayken zıplayıp blokluyor, Shankstan daha yakın Garp'ın yetişememe ihtimali yok yani. :)
1- bunu duyduğu zaman tanrı vadisine yakın zamanda istihbarat ağı ne zaman bu seviyeye erişti bunu bilmiyoruzki ztn kimse erken böyle istihbarata sahip olmaz kısaca eksi yazmalık bişey yok hükümetin denizcilerden bile sakladığı sengokunun 1 raporda bildiği şahibeli bir bilgiydi bu zaten son bölüm sengoku denizcilerin büyüklüğünden ve herşeyi takip edemeyeceğinden bahsediyor garpa rütbelerinin yetersizliğinide vurguluyor.

2-garp koby olayı olana kadar karasakalların karşısında sengoku ile savaşa hazırlanıyordu ve kobyi garpın bakışından baksan net bişekilde bile göremiyorsun daha baya mesafe var ama akainunun dibinde koby yetişebileceği bi mesafe değil akainu 1 metre hareket etcek garp 100 metre shanks nası etti dersen herkesin odağı kobydeyken hareket halindeydi zaten akainu yumruğu savurmadan gözlemi ile olucağı görüp yakınlaşmıştır muhtemelen çünkü bu evrende evet garp akainudan hızlı ama arada öyle 100 katlık bir fark yok ve hadi diyelim yetişebilcek karasakalları bırakıp gelmesi lazım oda saçma olur.

3-yapmadığıda belli değilki gene görmeden yargı koyuyorsunuz bak gördüğü yerde karşı çıkıyor zaten

4-adaya geliyor denizcilerin kesildiğini görüyor askerlerime dokunamazsınız diye saldırı yapıyor
--adaya iniyor sivilleri görüyor sorguluyor ve günün sonunda gemisine alma emri veriyor
--- rogerla karşılaşıyor ama roxun durumunu farkedip onunla empati yapıp uğurlamadan önce respect atıyor
---- dediğin gibi olsa rogera dalardı direk geçtik

5- ace dönüp kendini öldürtüyor garp en son kendini tutamayıp dalmaya giderken ofguard sırtına sengoku çıkıyor geçtik

6- görür görmez lanetli olduğunu anladıklarını gördük dayak yiyen üçlü ile dövüşürken roxu gördüklerinide görmedik ve gene kurtarmıyor 3 kat büyüdü dişleri uzadı kanatlandı lanetlendiğini anlamak zor olmasa gerek bigmom soruyor zaten yukarıdaki sana bişiymi yaptı diye :)

7-beyazsakalada denizcilermi söylemiş senin mantıkla ya saçmalama usta :)

dragon söylüyor ztn karşıt bişey yaptığı için tüm müfrezesi idam edilcek

8-bakalım


- garpın konumu karasakalın karşısında savaşa hazırlanıyor

- kobylerin konumuna uzaktan bakınca garp gözükmüyor bile

-dikkatimi yeni çeken bişiy var koby ile akainu arasındaki mesafe bu

bu garpın gözünden çok uzak göremiyoruz bile

-sahnks çoktan gelmiş zaten abi akainu yumruğu savurmadan önce kobynin arkasında yani


ekleme garp savaş sonrası bile karasakallarla karşı karşıya zaten düşmanına sırtınımı dönecek :)
 
Garp D.'lerin yüz karası. Onun yerinde olsalar Luffy, Roger veya Dragon asla bu tercihi yapmaz. Hükümetin şeytana hizmet ettiğini görüyorsun. Roger anında ayrılacaksan gel diyor. Dragon senden nefret ediyorum diyor. Sengoku bile ayrılacak mısın diye soruyor. O bile Garp gider diye düşünmüş.
 
Sen ne anlatıyorsun yahu? Adadaki en güçlü adam Xebec diyoruz bunlara en yakın adamlar Roger-Garp ve Wb diyoruz ama Wb potansiyelini kullanmadı kaçmayı tercih etti deyince başlıyorlar hikayeye.Yukarıda yazdığını kim dediyse onu alıntıla direkt yüzüne söyle o zaman.
Sen niye alındın? Yarası olan gocunur. Bence de Xebec > Wb = Roger = Garp zaten.
 
base halindeki xebecin doğrudan üste alınıcak ölçekleri yok garp ve rogera ha young hallerinden üstündür ama prıme garp roger base formdaki xebeği geçmiştir net.
 
1- Ace Garp'ın ne mal olduğunu biliyor, niye yardım istesin :)

Öyle ki, Garp Marco'yu yumruklayıp yiyorsa kurtarın diye Amirallerin 3lü koltuğuna tek oturuyor. Siz de Ace kurtar dese Garp'ın bir halt yiyeceğini sanıyorsunuz, bir köprü var elimde, hem de kelepir, ucuza vereyim size :)

2- IM ve Satürn Garp'ı sallamadılar bile, hatta kuvvetli ihtimal Garp'ın kendilerine vurduğunu hissetmediler bile. O yüzden niye idam edilmedi savın boş. :)

--Luffy gibi herkesin önünde Charloss gibi ejdere yumruk atmışlığı var mı, yok.
--Mjosgard gibi Charlossa vurup vuranları korumuşluğu var mı, yok.

İdam edilmemesi kendi sinsiliği, ancak içinden söver Garp, ne diyor Sengoku, sus ulan it sus :)

--Garp bir yerleri yemediği için kapıyı kırarak oğlunu kurtaramıyor, anahtar veriyor, Dragon gizlice ordan kaçmış, sanki Garp anahtar verirken gören var gibi sallıyorsunuz :)

--Garp rutin iş olarak Yonkoların tayfalarıyla terk ettikleri adaları belirliyor ve öğrencisini kurtarırken meybuz oluyor, adet edinmiş kendine :)
1166: @Reiper Yeni Masallar. Yazmaya devam iyi gidiyorsun.:)

1- Köprüyü kimden aldıysan geçmiş olsun. Luffy'nin Garp'ı yendiğine inanıyorsundur şimdi.:( Sahnenin devamında Luffy Ace'i kurtarıyor, bilgin olsun.

2- Garp ve Roger'ın kurtardığı kutsallar nerede? Rocks ekibi katliam yapacaktı hani? Biz ne dedik? Ne kutsal kurtarması; Garp Kutsal tokatlamazsa ona eksi yazarız dedik. Siz ne dediniz? Öyle bir şey olursa Garp'ı yaşatmazlar dediniz. Biz ne dedik? Garp'ı öldürmeye Garp'ı mı yollacayacaklar dedik. Eee noldu, Garp'ı öldürememişler işte, adam yaşamış, üstelik istediği gibi yaşamış. Masal anlatmaya devam...

Dragon oğlunu kime emanet etmiş? Babasına... Anlatın biraz daha masal.
Benim de dikkatimi çekti Koby'nin yeri:p Karanlık ve aydınlık, aydınlık kişi Koby mi acaba:oleyo2:

Geleceğe güneş gibi ışık saçan da Luffy:artiz:

Bu fotoda olmaları için Kral Hakili olmalılar herhalde diyeceğim de, Buggy işi bozuyor. Buggy, uyanış ve Kral haki patlaması yapar mı?:oleyo2: Kral hakili değil de, İleride çok önemli rol oynayacak ve geleceğe yön verecek kişiler diyelim.
Coby çok bozuk bir char çıkacak, bakalım soyu sopu neymiş bir öğrenelim ama Oda boş yere Imu ile eşleştirmemiştir onu. :ehe:

Buradakiler öyle veya böyle belirleyici kişiler. Buggy özel karakter ama Garling'in olduğu listede Kaido yok. Kaido önemsiz bir kum torbasıydı; Shanks bundan iyi kum torbası olur, Luffy bunu büyünce dövsün demiş olmalı.
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık