Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165 Spoiler Yorumları

Wb blokluyor ama uçuyor dostum.

Ya wb vs garling
Kaido + linlin vs kutsal şövslyeler çizmesi çok zor olmazdı bence :/
Uçtuğunu gösteren sahne var mı yoksa ben mi kaçırdım. Adam çizmeye üşeniyor herşeyi, oldu bitti herşey. Xebec hakisiyle Roger GArp ikilisini uçuruyor ama aynı adam ilk hamlede İmuya yakalanıyor iradesi yetmiyor yersen. Çiz yine off panel yap ,5 gün geçti de razıyım. İmu niye gitti, WB niye devam etmedi(hadi Kaido ve Bm'nin zaten planları başkaydı), Garpın gerçek kötüyü görüp hiçbirşey olmamış gibi donanmada devam etmesi falan , nerden baksan tutulacak tarafı yok.
Çiz Xebec tek gelsin adaya , ekibide arkadan yardıma . O esnada İmu ile kapışıp dirensin enson kaybedip ele geçirilsin, İmuda gitsin. O esnada ekibi gelsin ve Xebec dalsın herbirine . Rocks ekibide bu adama değmez deyip geri çekilsinler hasarlı şekildeyken(madem WB-Bm-Kaidoya daldırıp hasar aldırmayacan), Roger ve Garpıda ileri it durdursunlar Xebeci.
 
Son düzenleme:
Roger: Eğer şimdi bırakmak istersen bana katıl.

Garp: Bana aptal diyebilirsin ama bırakırsam denizcileri kim koruyacak.

Birşeyler var demek ki kafasında hem askerlerini hem arkadaşlarını korumak istiyor.
 
Garp + Roger hakisi joyboy hakisi kadar büyük olmasada etkileyici. En azından xebec'i indirebilecek kadar güçlüler. Dönüşümle dahada güçlendi ama yinede indirdiler.
 
Roger ve Garp'ın dövüşteki seviyeleri için gök yarıldığından dolayı yonkou seviyesinde diyebiliriz. Xebec tek başına ikisi birlikte dövüşü üstün götürmesi de büyük güç gösterisiydi.
İki kişi dövüştüğünde One piece evreninde büyük güç artışı görebiliyoruz. Law ve Kid zaten başlıca bunun yanında Dorry ve Brogy'nin ortak saldırılarının çok daha güçlü olması. Linlin tek başına Elbaf saldırılarını kullanırken 10 metre yarıçaplı bir saldırı yaparken Kaido ile birlikte yapınca yüzlerce metre yarıçaplı saldırı yapması gibi. Bu yüzden Xebec'in yenilmesi bu açıdan bakıldığında makul görülebilir.
Sonuçta iki tane yonkou seviyesi karakter ile belli bir süre dövüşüp üstün gelip daha sonra onların ortak koyduğu saldırıya yenildi.
 
Shanks da Kaido'dan daha güçlü zaten. Seri haki her şeyi aşar deniyor. Kaç defa tekrarlanması gerek aynı cümlenin. Kaldı ki Roger/Garp/Xebec gibi adamlar Kaido'dan fiziksel olarak bile aşağıda değil. Roger wb'nin depremle durdurduğu Xebec'in atağını kendi fiziksel gücüyle durdurmuş. Adamları detaylı çizmiyor diye bunlar Kaido kadar donanım makinesi değil hissine kapılıyorsunuz.

Kaido'nun 1v1 dövüşte kazanır iddiası halkın gözünden aktarılan bir yorum. Big Mom devlerle anlaşması olsa tüm yonkoları yenebileceğini iddia ediyordu. Fakat hepsini sayarken WB bile diyordu. Big Mom'ın gözünde WB Kaido'dan daha büyük.Seride ünvan kadar, portre, featler de önemli.

Big Mom'ın bigger mom formu ile yapamadığının çok daha ötesini yaptı Shanks. Hem Kid'e hem de sağ kolu Killer'a tek attı.Aynı sayıda Kaido'dan daha uzun süreli geleceği görebildiğini de gösterdi.

Maksat donanım ise Katakuri kadar donanımlı değil sağ kol, amiral yok piyasada. Yonko seviyesi gözlem, tepki hızı, meyve uyanışı, h.haki.H. uyanışı eksik adamın (advance ) Normal kokası bile kendi ligi için epey iyi.

Donanım argümanı olarak bakacaksak Kaido kendi sınıfında ne kadar donanımlıysa Kata da bir o kadar kendi sınıfı için donanımlıdır hatta daha donanımlıdır. Marco ne uyanış gösterdi ne advance haki gösterdi. Hakeza King'de öyle. Katakuri çok donanımlı diye en güçlü sağ kol sayılmıyor ise Kaido'nun da sayılmaması gayet normal bence.
Yani Roger ve garp doğru dürüst hasar veremeden hasar almadan sınırlarına geldiler.Sonra ortaklaşa bir saldırıyla xebec yenildi.
Yani gördüğümüz 5 kadim de zaten buna benzer yenildi.
Kaido`nun hakisi luffy`den yüksekti ama luffy kazandı.
Ancak luffy sürekli dirilebiliyor.Ve her tarafı kral haki kaplı.Kaido ilk defa böyle bir stil görüyorum dedi.Açıkça meyve sayesinde kazandı.
Roger,Garp veya Xebec`in dövüşte böyle dirilmeleri olmayacak.
 
Yani Roger ve garp doğru dürüst hasar veremeden hasar almadan sınırlarına geldiler.Sonra ortaklaşa bir saldırıyla xebec yenildi.
Yani gördüğümüz 5 kadim de zaten buna benzer yenildi.
Kaido`nun hakisi luffy`den yüksekti ama luffy kazandı.
Ancak luffy sürekli dirilebiliyor.Ve her tarafı kral haki kaplı.Kaido ilk defa böyle bir stil görüyorum dedi.Açıkça meyve sayesinde kazandı.
Roger,Garp veya Xebec`in dövüşte böyle dirilmeleri olmayacak.
garp roger sınırına gelmedi tüm hakilerini koydular saldırılara o ana kadar sınırlarında değillerdi.
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık