Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

  • Iyi

    Kullanılan: 79 84.9%
  • Orta

    Kullanılan: 9 9.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 5 5.4%

  • Kullanılan toplam oy
    93
chınjaonun olayının kafasının sivriliği olduğunu ve o kafanın kıtaları bile bölebileceği söylendiğini garpında amacının o kafayı göçertmek olduğunu ne zaman anlayabileceksiniz çok merak ediyorum.

8 dağ yumruklayıp tek atmış chınjaoya 8 dağ yumruklamadan önce kaybederdi diye felanmı düşünüyosunuz bu adam her zaman antreman yapıyor zaten senin için dağ parçaladım chınjao demesi o dağları parçalamasada chınjaoya tek atamıyacağı anlamına gelmiyor farkındaysanız panelde acoc bile kullanmıyor zaten base arament oda kafanın sivriliği elini delemsin diye.

chınjaonun kafasının saldırı gücü önemseniyor sadece onun dışında çok önplana çıkmıyor zaten.



Bu adamın kafası kıtayı bölüyor garp temassız bir acoc kullanmadan kıtayı ikiye bölebilecek bir kafayı içine göçertiyor bakın burda olay sadece üstün gelmek değil saf güç ile kafayı içe göçertmek kafanın doğal yapısını bozuyor adam chınjao denen adamın kral hakisi kullanabildiğini ve sainin tekniklerine vakıf olduğunu biliyoruz sağkol bile yenemiycek bi adam muhtemelen evet katılıyorum ama olayı kafasının sertliği.
Şu sahneden sonra anlaşıldı ki Chinjao'nun potansiyeli > Kaidoı BM WB. Bu adam Garp'tan kaçmadı.
 
ben bide bu forumda insanlar karakterlerin yaşlanınca güçten düşmelerini anımasayamıyormu anlamış değilim kardeşim adam 80 yaşında merdiven dayamış prıme halinin %10 u kadarda güçlü olabilir %50 si kadarda %70 i kadarda adamın yaşlı hali lao g den dayak yemiş.


neyse ne yaşlı maşlı anlamam bende zamanında ter analizcisi arkadaşlarımız vardı aynı analizi zamanında garpı gören beyazsakala yapsalarmış bugün bu olaylara şaşıracağımızı hiç sanmıyorum :)

@Alpamis
 
Bakalım Garp'ın ısrarla Roger'ın peşinde olmasının sebebi ne olacak merak ediyorum.

Şunu anladık Garp savaş da mantıklı hareket etmiyor tamamen eğlenerek yıkarak savaşıyor zaten hangi film olduğunu unuttum bir film de Sengoku savaşa gidiyor Garp'i almıyor Garp da beni niye almıyorsun diyor Sengoku da karşılık olarak her yeri yıkıyorsun tarzı bir şey diyordu demek ki reis harbinden tam bir yıkım makinesi bu bölümlerde de görüyoruz 😎 Adam geleceğin 3 Yonkousuna tek saldırıyor ve adamlar topukluyor bu üçü diğer korsanlara karşı savaşırken Garp'a karşı savaşmaktan kaçıyorlar demek ki arada ki güç farkını biliyorlar.
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık