Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Loki bu duruma yabancı görünmüyor gibi.
Gunko ve Shamrock bu arcta doğrudan Şatoya ışınlandılar. Daha önceden Kutsallar tarafından buraya gelinmiştir sonucu çıkabilir sanırım.
Muhtemelen Harald, İmu tarafından bu şeytani anlaşmaya yakalandı.
Şatodaki diğer devler ya İblise dönen Harald tarafından ya da, onlar da iblise dönüşüp Loki tarafından yok edildiler. Her durumda son ayakta kalan Loki oldu ve faturayı ona kestiler.
İsteyerek yapmadığını söylemesi bu yüzden olabilir.
 
Loki nin boynuzlu antik 3 kat civarı büyük boyda olan formunun ne olduğunu daha net anlamış olduk.İmu güncel devleri direkt asıl antik formlarına çevirmiş oldu.
 
Roger'dan sonra en güçlü kişinin Rayleigh olduğunu tekrardan görmüş olduk. Sağ kol/kanat olayı yok eşitler olarak algılanıyor bazıları tarafından çoğu insan bir kolu diğerinden daha güçlüdür. Zaten o yüzden ikinci en güçlüye sağ kol denir.
One piece dünyası içinde böyleki direk en güçlü üçünkü kişi olduğu direk söylenmiş aynı şekilde mangaka tarafından böyle görülüyor ki altım-gümüş-bronz sıralaması yapılmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık