Bir 5k da Konya'ya basılır. @Mihawk
Şu kadın bir haftadır anasayfamdan düşmüyor.Yanlışlıkla fener şampiyon olsa ne olacak acaba çok merak ediyorum.
İnanan var mı? Hiç dikkat etmedimOlamazsa buna inananlar çok söver ya
@kaizokuou ya baksana gördüğü gibi 5k basalım diyor.İnanan var mı? Hiç dikkat etmedim![]()
Köhn'den de bir şey olmaz. İlk geldiği 2 hafta yalandan oynadı milleti dolandırdı. Ziyech teknik oyuncu ama fiziği yetersiz avrupada ezerler. İcardi ve müezzin Kerem formsuz. Tete, Ndombele gibi vasat yedeklere hiç girmiyorum. Taktiksel anlamda da sıkıntılar var bence Okan'ın taktikleri tutmuyor. Avrupa maçlarını onun yüzünden verdik. İlerde ne olur bakacağız.Birkaç oyuncu takviyesi gerek Kaan ve Demirbay dinamizmi düşürüyor artık bunların 12. adam olması gerekiyor.
Çok şey değiştirince de iyi olmuyor malum.
Hatta bana kalsa Demirbay'ı gönderirim takımdan. 12. adam olarak alsan sahaya 2 dakika sonra ölümcül bir hata yapmayacağı kesin değil.
Aziz zaten gözümden düşeli çok oldu. Aliden devam biz
Okan'ı hoca, İcardi'yi forvet yapan bu adam oynamazsa evi arabayı Konya'ya basarım usta, yapacak bir şey yok.@kaizokuou ya baksana gördüğü gibi 5k basalım diyor.
Umut bağlayanlar var ya. Gs’lilerden de acaba mı diyip korkanlar oluyor, millet kadının eski tutmayan yorumlarını atıp birbirini sakinleştirmeye çalışıyor![]()
Usta biz hep objektiftik de sana beğendiremedik. @Whitebear DHemen feitan ve wbd analizine bakıyoruz. Objektiflikleri tıpkı justahumanın fanatiklik grafiğindeki gibi yükseliş eğiliminde - ytd
![]()
Köhn iyi bir yedek olur bence. Büyük maç topcusu değil ama koy Eyüp spora karşı oynasın. Ziyech'de 60'dan sonra girip bazı kritik maçları çözer yine.Ziyech ve Zaha bana göre benzer katkı verdi ama birisinden kurtulmalıyız. Bir tane santrafor şart İcardi'nin koltuğunu sallayacak batshuayi gibi..Köhn'den de bir şey olmaz. İlk geldiği 2 hafta yalandan oynadı milleti dolandırdı. Ziyech teknik oyuncu ama fiziği yetersiz avrupada ezerler. İcardi ve müezzin Kerem formsuz. Tete, Ndombele gibi vasat yedeklere hiç girmiyorum. Taktiksel anlamda da sıkıntılar var bence Okan'ın taktikleri tutmuyor. Avrupa maçlarını onun yüzünden verdik. İlerde ne olur bakacağız.