Arkadaşlar İran Cumhurbaşkanı düşmüş.![]()
Derin GS yanlış uçağı düşürmüş. Sağlık olsun.
Arkadaşlar İran Cumhurbaşkanı düşmüş.![]()
Usta soğuk su iç rahatlarsınOlunca da RTE'ye karşı ŞP olduk diyeceksin değil mi?
sıkıntı değişiklik mi reis senceTakımda istekli 1 tane oyuncu yok. Tete, Vinicius değişikliği de aptalcaydı.
Apo Kerim çok aradık bu maç. Hiç oyun kuramadı stoperler.Okan sattı maçı tüm maç sol stoperde Davinson sağ stoperde Nelsson oynadı ikisi de oyun kuramadı sadece Davinson'u sağ beke yanaştırsa bu kadar rahat defans yapamazlardı. İso hocam FB tarihinin rekorunu kıracak ama kovulacak büyük drama. xd
Bizim tribünün bugu nefret objesi oyuncu bu arada Kopenhag maçında da Grabara'ya böyle kinlilerdi takıma destek yerine köstek olmuşlardı. Bu maçta da seneye küme düşmeye oynayan bir takımda oynayacak MHY'ye odaklandılar maçtan çok.
Şimdiden söyluyorum,Fenerbahçe seneye RTE destekli şampiyon olcak.Tıpkı sizin bu sene olduğunuz gibi.Olunca da RTE'ye karşı ŞP olduk diyeceksin değil mi?
Aynen zerre umrumda değil şampiyonluk olsada bir olmasa da Mhy bugün yaptıklarından sonra bu gece mutlu uyuyacak haftaya git Konyayı 5 le istersen Konya seni 5 lesin.Tek bir yorum yapıp kaçarım..
Fenerbahçeyi tebrik ederim kazanmayı sonuna kadar haketti. MHY'ın gazına gelen tüm tribüne lanet olsun. Bana göre bu maç en büyük kabahat taraftarındır. Futbolcuların normal bir hakem performansıyla ve normal bir atmosferde bu kadar kötü futbol oynamayacağına adım gibi eminim. Benim nezdimde bir kaç gsli topcunun bunun bir derbi olduğunu unutması hiç önemli değil, ortamı durup dururken geren taraftara yazar.
Şampiyonluk gitsin bu saatten sonra umrumda olmaz ama MHY'nın bugün rahat uyku çekecek olması koyuyor.